Jump to content
GIGN Forum

Counter-Strike 1.6 Entuziastiem!! :)


Entuziasts
 Share

Recommended Posts

Priekšvārds!

Tā nu ir sanācis ka novācāmies neliels bariņš pīplu, kam parādijās vēlme atsākt kapāt 1.6, taču diemžēl ar normāliem cs 1.6 serveriem Latvijā ir grūti, jo pārsvarā visi aktīvie ir DD2, bet es un zinu vēl daudzus cilvēkus kam izraisa visu laiku nonstopā kapāt dd2. + Pat tajos pašos dd2 ir VIPI kuriem dažiem ir godmodi, būtu vienalga par tiem 115 hp, bet kāpēc vēl atļaut godmodu, nezinu, bet tas izbesī un sabojā spēles kvalitāti. Tāpēc izlēmām laist gaisā pubu, kurā ir arī citas populārākās kartes - de_mirage de_inferno de_nuke un de_cpl_mill (protams arī entās mazās aim un fy kartes ko uzmest, kad ir vajadzība, bet tās neiekļaujot mapcycle), bet pēc tādām kartēm vajadzība nav tik bieža, jo izveidojām automātisko sistēmu kas lielās kartes pataisa par 2x2 kartēm brīdī kad serverī ir mazāk par 8 spēlētājiem un spēlētāju skaits tiek čekots katra raunda beigās, ja nu sanāk vairāk pīplu tad automātiski karte atbloķējas un ir pieejami abi planti. Tas izskatās šādi:

149238133225588.png.ad754dfa6dd5b373cb37ae3d6eb71998.png

Šāda fiška ir ļoti noderīga piemēram tādā kartē kā de_cpl_mill, kur kad ir maz cilvēki nu nebūtu forši ja kāds līstu kaut kur apakšā pa tuļiem vai dragātu uz b spotu augšā. Vai arī tajā pašā de_dust2, nav vajadzības pēc admina lai liktu uz de_dust2x2, jo sistēma vienkārši automātiski karti uztaisīs par dd2x2. So jā, risinājumu par gadījumiem kad serveris ir patukš ir izstrādāts pārdomīgi un ir izvēlēts tieši šāds risinājums, veicot testus ar citām iespējām!

Urbānā vide!

Ņemot vērā dažus priekšlikumus un arī meklējot kaut kādu mazu odziņu kas Latvijā nav bijusi (nu ja godīgi citur ārzemēs arī neesmu tādu pieeju manījis) izlēmām iekš servera kartēm piedot mazliet urbānāku vidi. Un mūsu kartēs pāris spotos un vietas pievienojām uz sienām gan Latvijas, gan arī ārzemju pazīstamus labus graffiti vraiteru darbus. Jo kāpēc gan editēt kartes, ja visu var izdarīt tajās jau esošajās, lai ietaupītu klientiem konektēšanas laiku? Rekur daži ekrānšāviņi priekštatam:

1.png.280daa154b87622380e0ba564d81c433.png3.png2.png
 

INFORMĀCIJA PAR SERVERI:

Web: http://gather.lv

CS 1.6 PUB'a adrese: CS.GATHER.LV:27105

Servera bāze: Linux.

MEKLĒJAM ADMINUS!!

Kā jau katrā labā un kvalitatīvā serverī arī mums vajag Tevi, ja vien pārzini amx komandas un bijusi kāda laba pieredze administrējot kādu CS serveri. Lai kļūtu par adminu pie mums par to nav jāveic nekādi ziedojumi, jo nu kāmon servera uzturēšanas izmaksām nekādā gadījumā nevajadzētu būt kaut kam spiestam uz kādu no playeriem kas nes serverim tikai labu un pārvalda to brīžos kad tas ir nepieciešams.

Kā rakstīt pieteikumu var atrast šeit - http://gather.lv/forum/index.php?/topic/3-informācija-par-to-kā-ir-jāraksta-admin-pieteikums/

Starpcitu ja pat Tev nav pieredze adminējot, tas nekas, tu vari dabūt bezmaksa reg niku un slotu, vienkārši uzrakstot nelielu pieteikumu šeit - http://gather.lv/forum/index.php?/topic/5-gribi-reģistrētu-niku-un-slotu-izlasi-šo/

 

Vēl ir dažas lietas kas ir jāpabeidz līdz galam, kā piemēram web stati, hltv, wh bloķētāji un aim detektori, lai invalīdi netiek iekšā šaut.

 

Noteikti ieinteresējām, so ver vāļa CS un konektē klāt - cs.gather.lv:27015

Uz tikšanos :)

b_560_95_1.png

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

wow, lieliski. tieši pirms pāris nedēļām sāku vakaros pēc darba spēlēt 1.6 un kā reiz nevaru atrast normālu serveri. pamats tam arī ir tavi nosauktie iemesli. beigās nonācu līdz kickam, jo tur vipiem nav tik lielas privilēģijas (mīnuss gan, ka dd2 only) un ir pietiekami apdzīvots.

 

pietrūkst tās vecās mapes, bet tie rīgas grafiti gan man nepatīk.

ļoti patīk ideja par plantu bloķēšanu.

 

ja būs cilvēki jūsu pubā, noteikti piejoinošu!

 

un par citu man aktuālu lietu runājot - negribu pirkt 1.6 par 10 eur, ko man darīt? gaidīt atlaides (kad būs)? varbūt kādam ir gifts? nezinu īsti kā gifti strādā, bet es pa piecīti nopirktu, ja tā var.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...