Jump to content
GIGN Forum

Recommended Posts

caw mans niks ir Anakonda es draugam prasiju vai vins man nevar kautka dabut slotu GIGN serveri vins teica kad palidzes vins runaja ar adminu Dareku lai dareks palidzot dabut slotu vins teica kad macho un wormam pateiks lai man atbild tapec ludzu jus varetu pan iedot vienu slotu nespaleju slikti bet nu pro ari nesmu tapec es ceru kad slikti nesat un apzelosaties un iedosietman slotu.

teica kad atbildi atsutisot uz e-mailu mans e-mail [email protected]

LUDZU apzelojaties un atbildiet vismaz

Link to comment
Share on other sites

Nē, nu loģiski, ka tu dabūsi slotu, jo tu esi diezgan pazīstam cēē ess komūnā un it ipaši bieži redzēts GIGNĀ!! Ņemot vērā tavus ietekmīgos cs padomes draugus un tavu augošo skiLLu, kā arī teicamās atzīmes sākumskolā dry.gif visticamāk, ka GIGN visvarenie apžēlosies pār tavu nožēlojamo dvēseli un ļaus tev pilnveidot savu atkarību pie kompja! smile.gif

p.s ja tev emails nebūtu ar sātanisku piegaršu, tad tev arī būtu atbildējuši ātrāk, jo vnk visi nedaudz no tevis mīž!

p.s.s REC

Edited by bukuciS
Link to comment
Share on other sites

Guest darek

laugh.gif anakonda, Tu nebiji tas, kuram teicu, lai nac mana komanda? t.i gign? un kursh citigi mainija niku smile.gif bet, nez kapec, nesanaca...

no manis ar REC!

Link to comment
Share on other sites

' date='Jun 28 2006, 08:28'] Kungi ,beidziet ņirgāties par nenobriedušu personību tas var ietekmēt visu viņa turpmāko dzīvi.

Bet kas viņš viņus pa pilnīgiem idiotiem uzskata ? Cik sapratu viņš serverī ir reti. Praktiski NEKAD. Un grib serverī slotu ?

Link to comment
Share on other sites

' date='Jun 28 2006, 09:28'] Kungi ,beidziet ņirgāties par nenobriedušu personību tas var ietekmēt visu viņa turpmāko dzīvi.

saproties, a man nepatik ka kads luudzaas lai par vinju apzheelojas... tas skan drusku peec bomzha

Link to comment
Share on other sites

Tā kā šī topika augstais idiotiskais domu lidojums traucē man pamatoti atvaļināt no rakstīšanas forumā atsevišķus personāžus, tad es turpmākā spama apkarošanas labad slēgšu viņu ciet.

Tā kā viņš vēlas lai viņam atbild uz e-mailu, tad ar to arī beidzam.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...