Jump to content
GIGN Forum

Uz Roju


Guest darek
 Share

Recommended Posts

Guest darek

Tatad, radas doma, ka pa zvejniek svetkiem varetu braukt uz Roju, ar teltim utt. Ta ir smuka vieta, blakam jurai... cerams, ka pats Rojas tusinjsh ar bus! Bet ja nebus, radisim pashi savu smile.gif Vel jau, itka, laika pietiekami, bet ja kadam kas jautajams prasat sheit! Organizators ir hivemind smile.gif Autobusi tur kurse, aizbraukshana uz Roju problemas neradis! Vienigais, kas janjem lidz ir telts, kur pasham ari gulet! Paiku sapirksim tur uz vietas! Alkaholu ari. No Rigas uz Roju, autobusa biljete varetu maksat lidz 3 ls, autobusi kurse biezhi. links emm, ko lai vel pieraksta smile.gif es pat nezinu, ja ir jautajumi - jautajiet sheit!

p.s ja kadam vajag manu numuru, paprasiet privataja! big_shit pie manis brauks dienu ieprieksh, t.i, uz Talsies. Un vieglak uz Roju ir tikt caur Talsiem, ja kadam ir veleshanas mes varam sagaidit jus Talsos un uz Roju braukt kopa! Vienigi, ja worms savu seeliku varetu samainit pret autobusu smile.gif vispar butu perfekti!

Brauceji: darek, big_shit, spite, worm, hivemind, blody, cilveeks ar chiksu.

Edited by darek
Link to comment
Share on other sites

  • Replies 91
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Guest darek

Hive, lai tik vinjsh obligati vinju panjemtu liidzi! Garidzniek, domaju, ka jaa, paliksim pie juras, jo laiks shobrid ir pietiekami silts, auksts nebus! Bet nu droshibai, ieteiktu panjemt lidz kadu dzhemperi ar!

Link to comment
Share on other sites

Guest darek

zvejnieksvetki ir katru gadu julija 2. 6diena!

EDIT: cilveeks, Tu manu numuru zini, pazvani - sarunasim sikak!

p.s koshker, es nezinu vai ir tas Rojas tusinjsh un man ir kkaads nerealais slinkums meklet organizatora numuru, zvanit un prasit, bet vispar tas butu jadara hivemindam!

EDIT2: varbut ari brauks jonathans, ja vares parcelt reisu uz Angliju!

Edited by darek
Link to comment
Share on other sites

Guest darek

Vienu lietu ko aizmirsu pateikt, lai kads panjem volejbola bumbu! Varesim juras smiltis paspelet! Man ar ir, bet ta ir Ventspili un uz turieni man shobrid nesanak braukt! aaa, btw., kas ar to anfisu?!

EDIT: par bumbu viss nokartots!

Edited by darek
Link to comment
Share on other sites

Jāskātās kādi piedāvājumi vēl būs uz šo laiku, ja nekas kruts un grandiozs, tad noteikti ieradīšos.

EDIT: es izdomāju, ka šitais arī varētu būt tas grandiozais pasākums ^^. 99%, ka būšu, tik man te (Rīgā) un laikam arī mājās, uz kurām es tā vai tā netiktu, nav telts.. tas nozīmē, ka man būtu, pie kāda pārīša jāguļ 1d71.jpg .

Edited by HoLLow_LiFe
Link to comment
Share on other sites

Guest darek

Atcerieties! Uz Talsiem jums ir jatiek 12:00-13:00, autobusi, kas kurse no ritiem ir pietiekoshi! Pirms iebraukshanas Talsos, pazvanat man, mes aiziesim preti! blody, NEaizmirsti telti!

Hollow life, ja tev nav telts, tad mierigi varesi gulet pie blodya un hivemind laugh.gif vinji jau ir pieradushi gulet kopa! Tas taka iisuma viss.

Link to comment
Share on other sites

jā, lai nesanāk, ka es uz plosta paštaisīta guļu.. ^^ kas vēl no Rīgas brauks (ar busu)?

Telti priekš tevis paņemsim. Un īstenībā jau jūs šeit paši varat noskaidrot kas brauc un cikos visi satiekaties. Pagaidām sanāk, ka ar mašīnu brauc spite un worms (cik sapratu tad ar viņiem arī blodijs un hiveminds) un pārējie braucēji ar autobusu. Tāpēc tie potenciālie braucēji, kas te kaut ko ierakstīja, lūdzu esiet aktīvi un sarunājiet visu, neviens to jūsu vietā nedarīs!

P.s. LOL, blody, pēc tava posta es nesapratu ko tu darekam atdosi - to draudzeni vai telti XD.gif

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share


×
×
  • Create New...