Jump to content
GIGN Forum

Asaaks Pasaaciens 29.09.2006.


z00m
 Share

Recommended Posts

Pasākuma mērķis : turpināt hiphopa attīstību Latvijā.

Ierašanās : Obligāta ! J

Pasākuma apmeklētājiem, kuriem būs vēlme un spējas kaut ko pateikt mikrofonā tiks dota tāda iespēja, līdzi jāņem fonogramma.

Transports : autobuss no Zinātņu akadēmijas atiet ik pēc 20 minūtēm [0.30Ls no Rīgas] (sarakstu meklēt www.salaspils.lv); ir arī mikroautobuss Nr. 2004, kas atiet no mikroautobusu parka pie Origo (pretī pastam)[0.35Ls no Rīgas]; kā arī vilciens... [0.28Ls no Rīgas].

dzingls => http://music.lib.ru/a/artro/alb2.shtml#asa...saaciens_jingle

post-7-1158321524.jpg

Link to comment
Share on other sites

te tocna vareeji neko tadu nelikt jo te vissi kristushi uz melnam drebem krustiem un soad:)

cilveeks zin smile.gif

it īpaši palasot topiku par baltic beach party to var just smile.gif

tev man liekas biš labāk par cilvēku mūzikas gaumes noteikšanu sanāk teikt "MĪNĒ MĪNĒ MĪNĒ MĪNĒ MĪNĒ"

Link to comment
Share on other sites

vienkarsi daudzi nemaz nevelas saskatit kaut ko pozitiivu ne tikai shadaa pasakumaa, bet ja runa iet par jebkadiem pasakumiem ... momentali sakas kaut kadi intereshu kari!!! es domaju ka sitas pasakums bus labs, jo lai freestylaa repotu ir jaabut talantam, vaardiem, izdomai, humora izjutai... kas tik tev nav jaadara lai ko tadu iemacitos !!! brakedance - es domaju, ka nav neviena taada kursh neveletos paskatities brakedance uztaisiitu shovu, jo tur ari ir jabut lielai pieredzei lai nobreikotu taa ka aizrauj puuli ar visiem tiem trikiem ... beatbox - lai tu beatboxaa nobombiitu tev ir jaasaprot, kas ir muuzika, jabut labi satrenetam plaushaam, loti labai muzikaalai dzirdei un trenetam vederam, paprasi kadam profesionalam muzikjim kursh dzied POP ROCK CLASSIK ... vienalga ko ... paprasi cik gruuti ir nolaist beatboxaa taa ka puuli aizrauj, taa ka dziedi un sit beatu vienlaiciigi un visu to parejo!!!

es domaju, ka ja nomet savus nosodijumus uz formalitatem jebkur var atrast savu interesi un izbrinu ... es noteikti aizieshu uz shito pasakumu, paldies ka painformeji !!!

Link to comment
Share on other sites

wow te arii kaadam veel smadzenes arii ir smile.gif tas uz kel attiecaas smile.gif norm apstaastiiji lietas buutiibu ... smile.gif

a runaajot par citu muuzikas stilu pasaakumiem tikko viens taads bija bet tu(fasty) tur diez vai biji ?! jo nezinaaji.... bet kad uz paplaates pienes tad atkal slikti ...

eh ljautinji... confused.gif

Link to comment
Share on other sites

baigie REperI laugh.giflaugh.giflaugh.giflaugh.giflaugh.gif domaa tur kads brauks un repos no gign ? biggrin.gifsmiliez.de_2125.gif

Tu busi pirmais ,kuram kads ierepos pa smadzeni .

Bla par gaumi to4 neviens nestridas .Es zinu ,ka tev tiik Britnija ,bet vai tev kads pa to noliek ?

Link to comment
Share on other sites

z00m: ko tad es es jau neko sad.gif

kel: paldies ka noinformeeji kas ir kas, neviens nebija teicis ka hip aakaa hop ssmird vai kaut ko tamliidziigi un neprasiiaj paskaidrojumus kaa jaataisa biitboks, be vienkaarshi teica ka neies, negrib, nepatiik

Jem: pareizi-par gaumi nestriidas par gaumi smejas(joking)

Link to comment
Share on other sites

es uzrakstiiju to kaa pats visu izprotu un domaaju varbut kadam tas ko liidzees, nekad nevienam neko neuzspiedishu smile.gif labak iedvesmot peec sevis nevis sist kamer pateiks JAAA !!! jebkura gadijumaa intereses atskiraas un ta ir tava izvele iet vai neiet vienkarsi te bija dazhi "nav mans - ir mesls" domaataaji un uz tiem ari attiecinaaju !!!

Link to comment
Share on other sites

Vareetu jau aizbraukt, bet tur manliekas, nebūs tāda norm kvalītāte, jo no šiem vissiem māksliniekiem man tik tā normāli piedur EDWORD MR'O nu GAcho vel taa, betw paarejie nepārāk. <piedo artro, bet man bessī arī tavas dziesmas <bet respekt ka centies>> Varāk gribētos redzēt Wiesturu un Bū-šu vai arī "ritmiskās runas" šo mākslinieku dziesmas tiešam piedur. AAA vel artro jautaajums <vissulaik gribeeju pajautaat> tev par sen notikusho streetstyle battlu.... Kaa tev likas vai tiesneshi bija korekti un vai uzvaru tieshaam nebija pelnijis SeintONE, jo vinsh bombi nepajokam.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...