Jump to content
GIGN Forum

Kiwix

Mirstīgais
  • Posts

    2205
  • Joined

  • Last visited

About Kiwix

  • Birthday 02/13/1992

Profile Information

  • Location
    Latvia, Rīga =p
  • Interests
    Volejbols <3
    Kultūrisms
    Datorgrafika
  • Gender
    Male

Contact Methods

  • Skype
    ivars.stinkevich
  • Website URL
    http://kwx.lv
  • ICQ
    0

Recent Profile Visitors

7935 profile views

Kiwix's Achievements

Čīteris

Čīteris (15/23)

14

Reputation

  1. Principā, modinātājam jāatrodas zem defaultās aplikācijas Clock. Parasti tur iekšā ir vēl taimeris, hronometrs utt.
  2. ko tad Tu tajā *.bat failā palaid? protams, ka hlds.exe
  3. Ja google translate nemelo, tad - http://healthyeating...llets-1969.html EDIT. ja tā zivs pārdodas saldēta, tad tur ir pietiekoši daudz H2O un uztuvērtība noteikti ir mazāka. Neieteiktu aizrauties ar tādām lietām, ja grib nodrošināt daudz OBV
  4. http://www.gpureview.com/show_cards.php
  5. http://www.beatthefish.com/poker-strategy/texas-holdem-poker-hands.html šis?
  6. Kiwix

    18+

    es aar gribu ;D
  7. it kā sīkums, bet man vienalga besī, ka dirš, it īpaši Tu.
  8. Kiwix

    S3 Vs Note.

    hmm.. man bijuši daudzi Android telefoni (8+). kopumā dažādu firmu. katrs no tiem ir bijis vismaz pāris nedēļas, katram no tiem esmu licis visādas android versijas, gan 2.3.x, gan 4.0.x., sākot ar oficiālajām, beidzot ar custom rom'iem. reāli, ne ar vienu nav bijušas problēmas, jo katram var atrast rom'u, ar kuru telefons lidos un viss darbosies ideāli, kā arī ies visas aplikācijas. protams, tas ir čakars un parasts "def" telefona lietotājs tādā veidā var sev nobrickot telefonu, taču man ar to nav bijušas problēmas. runājot par Android aplikāciju cenām Playstorā, nemācēšu teikt, cik tās ir dārgas, jo vairumā izmantoju free software, bet attiecīgas spēlītes, vidžetus, kuri ir par maksu, nokačāju 4pda forumā..
  9. Kiwix

    S3 Vs Note.

    pamato, ar ko ICS ir feils? bet tādu labu pamatojumu, nevis bro science.
  10. Kiwix

    S3 Vs Note.

    ja rodas tāds jautājums, tad tas jau nozīmē, ka no tiem telefoniem neviens nav domāts Tev. jo vienalga no to funkcijām izmantosi sms, zvani, wi-fi (varbūt), mūzikas atskaņotājs, kamera, ko var atrast parastā telefonā. tālāk, ss.lv var nopirkt jaunus ar LV garantiju ap 300ls (S3), attiecīgi note krietni lētāk. jautājums - kāda jēga LMT pārmaksāt sazin cik? ja jau pērc uz nomaksu, tad skaidrs, ka Tev nav naudas tādam telefonam un nav jēgas grabināt pēdējos santīmus. un trešais - nopērc lietotu s2 pa 160ls un staigā laimīgs. EDIT. dienas teksts. ;D
  11. Kiwix

    Gaming Projekti.

    te derētu pieminēt baltgames.lv... kā tas saits gadu gaitā bija mainījies no, iespējams, lielākā geimingam veltītā saita (LV), līdz nožēlojamam saitam, kur krieviņi tik dirsās viens ar otru.. fury jau laicīgi saprata, ka tur nekas nesanāks un pameta novārtā to..
  12. Kiwix

    Kustīgs Wallpaper?

    pag, pag.. es īsti nesapratu.. Tu gribi vienkārši, lai wallpaper'i mainītos ik pa laikam? vai lai ietu tieši "filmiņas" (nu video faili) kā desktop'a background's?
  13. Kiwix

    Rtu Kojas

    -nepatēmu- P.S. te ir kāds kurš šogad iestājies LU datorikas fakult.?
  14. custom rom'u neesi uzlicis? pie defaultā samsung rom'a (vienalga kura) tādiem gļukiem noteikti nevajadzētu būt.
  15. heh, pirms gadiem 3 ārdijos pirtī, izsitu sienā caurumu, tad mani izrubīja, lai neko nedaru. pēc laika atžirgu, izlauzu durvis, kur biju ieslēgts un dabūju atkal pa aci. bet bija jautri. Nestea ar citronu vai ar peach'u?
×
×
  • Create New...