Jump to content
GIGN Forum

conrad

Mirstīgais
  • Posts

    324
  • Joined

  • Last visited

About conrad

  • Birthday 01/01/2006

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Male

Recent Profile Visitors

2723 profile views

conrad's Achievements

Uubergeks

Uubergeks (10/23)

7

Reputation

  1. Tev windows 7 are kādu kraku, ne? piem. removeWAT? Ja jā, tad tas arī ir iemesls, man tas pats bija, noņēmu kraku un frīzu nebija. Starpcitu, launch treileris:
  2. http://battlelog.battlefield.com/bf3/servers/show/ed5019a3-9f67-4699-964b-10981b826c76/Latvia-FTW/ LV servaks. Betas serveru faili tika noliikoti.
  3. conrad

    Dirt 3

    http://uurr.ru/free-dirt3/ Dirt 3 steam cdkeyi par briivu. Atbildiibu neuznjemos
  4. Ultra settingi nemaz nav Betaa, dazhi High arii laikam nav. Nemaz nerunaasim par DX11 fiichaam. EDIT: !!!!!! Kljuudiijos, ir apstiprinaats, ka Betai ir Ultra settingi un DX11 fiicha - teselaacija. Not what I was expecting in graphics..
  5. ep1dem1c, esi uzlicis jaunaakos nvidia beta draiverus, kas speciaali paredzeeti BF3?
  6. Tu esi squaadaa veel ar 3 cilveekiem. Spawnoties vari uz vinjiem virsuu ja vinji ir atljautaa zonaa un dziivi. Un spawnoshanas nenotiek taa vnk. aarpusee vai iekshaa, Rush moudaa mape ir pa sektoriem sadaliita. 1 sektora ir 2 mcomi kuri jaauzspridzina, kad tas ir izdariits, tad naakamais sektors atklaajas valjaa un kauja paarceljas tur.. principaa viss saakas parkaa, tad paarceljas uz metro, tad uz biljeshu stendu un visbeidzot viss beidzaas pilseetaa.
  7. Nokopee paroli un vislaik meegjini tikt serverii kopeejot paroli iekshaa
  8. Jaunaa parole caspian servakiem: shoppingcartsareagoodride
  9. Metode kaa tikt servakaa ja paroli nezini: http://forums.electronicarts.co.uk/battlefield-3/1432537-how-get-any-server-fix-dice.html
  10. Parole Caspian Border serveriem ir: videokilledtheradiostar
  11. Aaaaaa.. BO lagoja taapeec, ka vinjsh bija paarbaazts ar visaadiem suudiem? Aha, obligaati. Un tas ir tikai normaali, ka meegjina izspiest no dzinja maximaali daudz. Vinji njem tik daudz, lai uz konsoleem buutu stabils 60fps. Kas attiecas uz PC - chalji kaut kur pusceljaa nolohojaas vai par optimizaaciju vispaar nedomaaja. Performance nav nekaada sakara ar to cik traki speele ir paarbaazta. Tev uz ekraana var atrasties 1 helis un speele lagot.. var atrasties 5 helji un speele nelagot. Viss atkariigs kaadas metodes izmanto lai optimizeetu speeli un vinjas ir dahujaa. Un man joprojaam patiik kaa tu noliec COD un nepadodies un neej prom no shiis diskusijas. Tas, ka BF3 un FB2 ir iespaidiigs - to jau visi ir sapratushi, bet tev pasham ir jaasaak saprast, ka COD un BF nevajadzeetu saliidzinaat. Tas, ka tev patiik lielas mapes, tanki un citi suudi, nenoziimee, ka kaadam citam tas pats patiik. BF ir daudz gruutaaka speele un tur nevar prosta ielekt iekshaa un saakt domineet. Ne katrs ir hardcore geimeris, citi uzspeelee geimus tik nedeeljas nogalees un vinjiem pilniibaa pietiek ar COD vienkaarshiibu, kuraa var ielekt un shaut ar ierochiem kuriem ir minimaals recoils. Taakaa kad buusi sapratis to, tad mozh beigsi bashot CODu un vaaksies prom no shii topika ar savu BF3. D: Un ja tev interesee - tad es pats kapaaju codus un bfus un man nekaadas probleemas nav ar abaam speeleem. Abas speeleeju droshi un kapaaju arii BF3 Alphu, kura bija kruta. Bet atshkjiriibaa no tevis, man smadzenes nav izskalotas ar BF. So.. : as long as it's fun, fuck graphics, engine or any other shit. ALL THAT MATTERS IS FUN, RIGHT?
  12. Nu un, ka balstīts uz quake dziņa? Tjipa automātiski uzreiz SUX ASS? Valves Source dzinis arī balstīts uz quake dziņa un par to neviens nesūdzas? Stop with the Battlefield bullshit already :/ fkin fanboy
  13. MW3 un BO nav uz tā paša dziņa. Kamēr BO vajag quad proci, tikmēr MW2 pietiek ar dual. MW3 gan jau nebūs citādāk, IW engine > BO (waw modified engine) in performance ;d
×
×
  • Create New...