Jump to content
GIGN Forum

Kefiirs666

Game Admin
  • Posts

    827
  • Joined

  • Last visited

About Kefiirs666

  • Birthday 01/09/1992

Profile Information

  • Location
    Rīga
  • Gender
    Male

Recent Profile Visitors

6471 profile views

Kefiirs666's Achievements

Īpašs trīcpirkstis

Īpašs trīcpirkstis (12/23)

-7

Reputation

  1. http://netforbeginners.about.com/od/readerpicks/tp/The-Best-VPN-Service-Providers.htm Un izskati katru googlē - vai ir iespēja apiet Ķīnas ugunsmūri.
  2. Eu, čaļi - kādam ir vēlme nopelnīt lielāku žūksni - izstrādājot vektora logo?
  3. Kefiirs666

    Preži

    Made my day. Bet ja pa tēmu, tad visforšāk ir aiziet uz aptieku un nopirkt - http://goo.gl/37WhD Cik nu atceros, tad visās "Mēness aptieka" aptiekās 100% jābūt. No pieredzes - nekad nav pievīluši, cena normāla un kvalitāte - super.
  4. Ir kāda vieta Rīgā, kur Vendettas masku var nopirkt? Jā, un neesiet pimpji. Kaut vai es arī rakstu dziesmas, developoju softu - man pohuj, es gribu torrentus un visus pārējos sūdus. Tas bullšits par intelektuālo īpašumu ir miskastē metams.
  5. LOL OK, tavs HDD ir nomiris, izmet miskastē un nopērc jaunu... worm, wtf par to tīklu? - tika domāts gredzenveida slēgums, kad viens kabelis tīklenē iekšā un otrs ārā, piemēram, uz TV? (btw http://en.wikipedia.org/wiki/Ring_network) - ok, šis nu gan būtu stulbi, kaut gan īsti neesmu pētījis kā reaģē HDD uz marķiera pieņemšanu/nodošanu...`
  6. Varbūt tā? - Nelietojam neko un nav problēmu? Liekat plusiņus bijāči!
  7. 80% no klātesošajiem nesaprot atšķirību no dekriminalizācijas un legalizēšanas. Tāpat veikalos nopirkt nevarēs un tas ir skaidrs, drīkstēs tikai staigāt apkārt ar to, ko esi mājās, istabā - podiņā izaudzējis, vai nu arī Maskačkā no čigāniem pircis... Tāpat šo visu pasākumu neatbalstu, jo esmu redzējis ko jaunieši pārsvarā uz ielas vai kādā pagalmā kūpinot mēdz pastrādāt - ievelk dūmu, smadzene nestrādā un jautrība var sākties. Tas pats attiecas uz auto vadītājiem - tā jau pietiek dalbajobu, kuri vafelē nesās pa šoseju, kur nu vēl tādi idioti, kuri zāles dūmu ievilkuši - 500 reizes pārspēs noķerto alkānu skaitu mēnesī. Lai tie sapīpējušies pidiņi panāk tik manas čuhņas tuvumā - iebarošu ar piparu gāzi nedaudz...
  8. btw visiem pūkainajiem radījumiem - Saule, Pērkons, Daugava iekš manabalss.lv Es par himnas maiņu! Visu dzīvi esmu bijis saistīts ar mūziku, šis gabals tiešām ir spēcīgākais, kas mums ir - neskaitot to, ka tas skan vienkārši izcili!
  9. Neliels jautājums ne pa tēmu, bet KĀ lai, piemēram, iedod gagu šitam krānam? Pēc ID laikam nevar, bet rakstot 'u u ū' arī nekas netiek darīts.
  10. Tieši tā kā cūka teica - kritus nevajag, jo pietiek jau ar visām džarate, baneriem un n-tajiem lūzņiem, kuri dod critus, mini-critus. Ja jaunie nemāk spēlēt, paši vainīgi! Kategorisks NĒ random critiem!
  11. Forumā - Kefiirs666 iekš TF2 - Kefirchiks
  12. Suka, angļu valodā B - tas ir vienkārši pakaļā. Biju cerējis uz treknu A, bet nekā...
  13. BIOSā paskaties vai datums/laiks datoram ir pareizs. Ir trojāni, kas šito čakarē un uzreiz visi SSL sertifikāti iet pa pieskari.
×
×
  • Create New...