Jump to content
GIGN Forum

Fruktainais

Mirstīgais
  • Posts

    276
  • Joined

  • Last visited

About Fruktainais

  • Birthday 06/06/1992

Profile Information

  • Location
    Latvia-Saldus
  • Interests
    Nasing spešal!
  • Gender
    Male

Contact Methods

  • Yahoo
    augstu jo augstu
  • AIM
    lec
  • MSN
    un ietriec bumbu grozā
  • Website URL
    http://

Recent Profile Visitors

4713 profile views

Fruktainais's Achievements

Taiperis >.<

Taiperis >.< (9/23)

0

Reputation

  1. Sveiki! Es neceru, ka Jūs kāds mani vēl atceraties, bet nu es vēl tāds esmu!Gigna cs spelēju ar niku - Fruktinjs. Bet ne jau šos jaunumus es gribēju jums pavēstīt, bet gan to, ka manā dzīvē ir notikušas svarīgas pārmaiņas! Es no laukiem pārvācos uz Rīgu dēļ mācībām un basketbola!Tā tad es mācos Rīgas 49.vsk 12.b klasē, un trenējos basketbolā pie Rīdzenes. Gribēju vēl tikai piebilst, ka esmu ļoti apmierināts, lai gan vienīgās problēmas ir ar naudu.Taču tā kā neesmu atpalicis un nedzīvoju ledus laikmetā nedaudz piestrādāju viesu namā. P.S.Varbūt kāds mācās 49.vsk?Kā jums iet??
  2. Kadeel vakar zaudeejam Zviedrijai, mees vairaak bijam pelniijusi uzvareet! Besi, ka mums nekad neizdodas viss par visiem 100% speeles.
  3. Okey, bet tagad padodiet smieklīgus zvēresta tekstus, kuri jums patiktu!
  4. Variant ar udens blodu un toleti bija labu labais! AHAHA! Domaju, ka ta patas var vinjus piemanit suukties sava starpa (dzheki ar dzhekiem) vai ko tamlidzigu! Ta ka iesvetibu fishka ir mazos gurkjus parverst par lielajiem gurkjiem, tad domaju - bez striptiza neiztikt! Te gan es biju domajis ta, ka vinji skatas striptizu, nevis ta, ka vinjiem tur jadejo striptizs (bernu pornogrfija, bet ja uzfilmesiet.. moshka varesiet pardot) Beeefs Man tava ideja par striptīzu liekas saistoša, bet vai atļaus skolā rādīt!
  5. Čau! Man ir radies grūts un apdomas vērts jautājums!Tas ir, ko likt darīt 10. klašu skolēniem (-niecēm) tā saucamajās iesvētībās?? Varbūt kāds jau ir izmēģinājis, kaut ko interesantu un varētu arī man to ieteikt! Interesantu zvēresta tekstu, kuru varētu likt viņiem nolasīt? Paldies!
  6. Man liekas, ka es kaut kur ziņās vēl augustā dzirdēju, ka bezdarba līmenis Latvijā dažviet ir sasniedzis 20% - tas tā ir????
  7. Paldies, bet šķiet, ka no tā visa es neko neizsecināšu!
  8. Sveiki! Tā kā man ir uz rītdienu biznesa ekonomika jāuzraksta eseja par Latvijas ekonomikas problēmām un to risinājumiem. Es vēlētos palūgt, vai kāds nezin, kur es varētu atrast jaunākos Latvijas ekonomiskos rādītājus. Ja kādam tas nesagādā problēmas, varētu iedot man linku! Pats internetā es atrodu tikai novecojošus datus. Precizēšu, svarīga man ir inflācija un bezdarba līmenis!!! (% - tie ir vajadzīgie) Esejas tēma:"Latvijas ekonomikas pašreizējās problēmas un to risinājumi."
  9. Man patika!!! Agrāk arī aizrāvos ar freerun.
  10. Tev taisnība, bet tas jau bija tikai starp mums! Kāja man paslīdēja, tagad esmu labojies! Īstenībā viss tas bija dēļ mana stulbā neta, bet tas jau tā.
  11. Es par online time parūpēšos! Kā nekā skola sākas - laiks, kad jāsāk intensīvi kapāt kontra!!
  12. Fruktainais

    1.september.

    Paldies, paldies! Tev tā pat, galvenais ir mācīties, vai arī nemācīties un pelnīt labas atzīmes. Turamies visi, skola jau nav nemas tik slikta!!
  13. Es tā pat kā tu arī apmeklēju pmk, jo tas ir vienīgais normālais klubs Saldū un Saldus rajonā! 2009. gada noslēguma pasākuma, kad klubs bija piebāzts es dabūju ar pudeli vai glāzi pa galvu.Pats nesapratu, kas notiek, jo tā pēkšņi dabūju pa bašķu!!
  14. Sveiki! Mani sauc Toms, esmu 17 gadus jauns.Esmu pārliecināts, ka būsiet mani ievērojuši, ar niku Fruktinjs apgrozamies gign serveros.Vispār ļoti ilgu laiku biju nospēlējis gign pub serverī, bet tagad vairāk esmu pievērsies csdm serverim!! Lūk, šeit būs mani stati. Es vēlētos palūgt ban tiesības, jo man ir vēlme palīdzēt gign komūnam brīžos, kad neviena admina nav csdm serverī.Tā es varētu apturēt masveidīgo palīgprogrammu lietošanu servera interesēs. Mani rekomendēt varētu Good'Men, zorg, Miedzinjsh un varbūt Epix. P.S.Gign ir vislabākais!!! Ar Cieņu, Fruktinjs.
×
×
  • Create New...