Jump to content
GIGN Forum

AnkyVanGrunsven

Mirstīgais
  • Posts

    70
  • Joined

  • Last visited

About AnkyVanGrunsven

  • Birthday 08/15/1991

Profile Information

  • Location
    :P
  • Interests
    :P
  • Gender
    Male

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

AnkyVanGrunsven's Achievements

Geks

Geks (4/23)

-20

Reputation

  1. Nav gan. Nedrīkst izmantot skriptus, bet bind mwheelup +duck nu gan nav aizliegts, un to var leitot cik uziet.
  2. Nu skaidrs. Es vienkārši nevaru paspēlēt, jo esmu pieradis raustīties, un tas jau iestrādājies automātiski. Uzreiz kā paraustos, tā ātrums zūd līdz 0. Oficiālos turnīros šī raustīšanās nav aizliegta, tā kā uzskatu, ka šāda plugina pielietošana nevis palīdz uzlabot spēles gaitu, bet gan atvieglo to tiem, kuri(ceru ka nevienu neapvainošu) nevar trāpīt kādam ķobī. Ja jau lielākā daļa serveru mierīgi dzīvo bez šāda plugina, tas uzskatu, ka te ir tas pats vecais BHOP stāsts, kuru arī sākumā nīdēja ārā kā nezāli, jo tas apgrūtināja citiem trāpīt pa šādu lēkājošu mērķi.
  3. Tā kā neatradu sadaļu, kas būtu paredzēta CS 1.6 servera ieteikumiem, izveidoju striķi te. Es ļoti gribētu spēlēt regulāri GIGNa 1.6 serverī, bet ir viena lieta, kas mani maksimāli atbaida no servera - antidoubleduck plugins. Tapēc rodas jautājums - Vai tas tiešām ir nepiecišams un vai servera admini nevarētu pārdomāt tā noņemšanu? Es, personīgi, esmu pieradies "raustīties" spēlējot, un tā ir daļa no manas spēles stila. Es reāli doubleduckingam neredzu nekādu bonusu, ja neskaita, ka var redzēt pāri dažām kastēm(pretinieks tāpat redz kā tava galva raustās). Ja baidaties no spēlētājiem, kas nedzirdam slīdēs pa kartēm nenormālajso ātrumos, tad mierīgi var uzstādīt anti-gstrafe pluginu, kas šādu iespēju uzreiz likvidēs: http://forums.allied...ead.php?t=66741 Ceru uz atsaucību!
  4. Sveiki, GIGNieši! Meklēju pluginu, kurš pildītu funkciju - unlimited health. Dabūju resursus, un sāku niekoties veidojot BHOP serveri paša vajadzībām, un noderētu plugins, kas dotu nebeidzamu(vai vismaz lielu) daudzumu HP. Izmeklējos pa visu alliedmods un gūgli. Nesanāca neko atrast. Varbūt te kāds, kuram nav tik līki pirksti kā man, var izpalīdzēt. Paldies!
  5. Rush.lv piedāvā jaunu Tf2 serveri. Droši pievienojaties. Tf2: tf.rush.lv:2000 Kā arī: Cs 1.6: cs2.rush.lv CS:S : cs.rush.lv Webs: www.rush.lv Pastāvam jau 7 gadus. Atsaucīgs komjūns un drauddzīgi admini!
  6. Jā saprotu gan...vidusskolā, kad mācijos, bija atnākuši šitie Erasmus pajoli, un sāka dalīt skrejlapas. Mācības šveicē - 3000EUR par pus gadu, Spānijā - 7000EUR par gadu u.t.t. So pirms tev nākamreiz iešaujas prātā kautko debīlu atbildēt uz kāda komentāru, padomā divreiz. peace out
  7. Tā kā esmu diezgan skeptiski noskaņots pret aptaujas tēmu, daudzos jautājumos nevarēju atrast atbildi, bet aptauja pati par sevi bija interesanta.
  8. Woohoo...5 minūtes FullTilltā no 60$ uz 240$
  9. Kā jau daudzi iepriekš minēja, arī es iesaku LMT netu. Pats lietoju bez nekādām problēmām. Ātrums apmierinošs,reti nobrūk un custommer service zolīds.
  10. skaidrs, pirmdien būs japiekāpj...galu galā dzīvoju turpat blakus
  11. neiesaku šīs erasmus programmas...tas viss pasākums ellīgi daudz piķo un nav to vērts.
  12. prasīji, neprasīji...kāda man starpība...pateikt "es tavu viedokli neprasīju" ir tikpat debīli kā pateikt "Latvijā viss ir kārtība un nav krīze."
  13. man tur nekas nav ieķeksēts, un nedzirdu, ko mikrafonā runāju
×
×
  • Create New...