Jump to content
GIGN Forum

SaS^MAN

Game Admin
  • Posts

    2096
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    4

SaS^MAN last won the day on November 26 2017

SaS^MAN had the most liked content!

1 Follower

About SaS^MAN

  • Birthday November 4

Profile Information

  • Gender
    Male

Recent Profile Visitors

9331 profile views

SaS^MAN's Achievements

Čīteris

Čīteris (15/23)

10

Reputation

  1. SaS^MAN

    Nakts Riita Spams

    Ir pienācis Marts. EDS serveri miruši, GIGNs nē.
  2. SaS^MAN

    Nakts Riita Spams

    Jau augusts - un stārķis lido prom
  3. Tur ir tas pats buymenu, bet ar cipariem arī var izspaidīt, bet nu, jā, skripts ir solution. Un, jā, nevar nepiekrist - vecais gui the best.
  4. Labs rīts. Tātad mazliet ir sasāpējies jautājums par kontrastaiku, respekīvi - csgo. Pēc darba vakaros mēdzu uzspēlēt ar brālēnu kontru, bet galīgi ir pieriebies matchmaking iedalītie komandas biedri. No kādām pēdējām 10?! spēlēm precīzi NEVIENS komandas biedrs nav bijis sakarīgs. Neviens ne iedod normālu info, ne māk kādu nošaut un reizēm liekas, ka viņi tos akkauntus ar tādu ranku vienkārši ir nopirkuši. Bet tas varbūt nav tik svarīgi, kā tas, ka varētu jautrā kompānija uzšaut pa vakariem. Protams mums tāds savdabīgs humors, bet kuram tad šeit tāds nav? Tātad - varbūt kāds no te padsmit palikušajiem apmeklētājiem arī mēdz spēlēt pa vakariem un grib uzspēlēt kaut kad kopā? Gaidīšu pm vai kādu atbildi tepat.
  5. Gūdmens ar ezi varēja taisīt regulāri (vismaz reizi ceturksnī) savu videoblogu un postot to cancer contentu. Tā kā, kur toreiz bija kodiens Liepājā un tika likti apšaubāmi video. Tad, varbūt, man parādītos vēlme te ieiet un apskatīties kas notiek. P.S - goodmens vispār ir dzīvs? viņam nav jau kādi 40?
  6. Tu jau katru gadu 'brauc'.
  7. SaS^MAN

    *.com domains

    Gribēju pajautāt, kur visizdevīgākais ir iegādāties *.com domainu? To saitu ir bezgala daudz, varbūt kāds var kaut ko ieteikt?
  8. Šitais puika mēdz darīt brīnumus.
  9. SaS^MAN

    Nakts Riita Spams

    Es šorīt gignā iegāju ar domu, ka būs kāds kārtējais aprīļa joks, a še tev.. tiešām gign ir miris.
×
×
  • Create New...