Jump to content
GIGN Forum

BaskuSeperatists

Mirstīgais
  • Posts

    241
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

BaskuSeperatists last won the day on October 29 2012

BaskuSeperatists had the most liked content!

BaskuSeperatists's Achievements

Kēkss

Kēkss (8/23)

17

Reputation

  1. Čau! Kāds varbūt zina, kur Ziepniekkalnā vai tā apkārtnē ir kāda vieta, kur var pavingrot, ķipa calisthenics n' stuff? Pateicības avansā.
  2. BaskuSeperatists

    Citātes

    Paņem Dantes Dievišķo komēdiju un izvēlies, tur par šīm lietām citāti no vienas vietas, būsi krutākais pacans klasē.
  3. Asprātis neesi. Pidarasts esi. buch buch sawlja :*
  4. Vei, uzdāvini viņam šo burvīgo, ergonomisko gumijas pežu.
  5. Mani ļoti tracina, ja cilvēki sarunājoties nepareizi lieto "ka" un "kad". "Ka" ir saiklis, savukārt, "kad" ir apstākļa vārds. Piemērs - Man sāp galva tādēļ, ka vakar buhāju. Man sāp galva tādēļ, kad vakar buhāju.
  6. Walk Hard: The Dewey Cox Story (2007) http://www.imdb.com/title/tt0841046/ John C. Reilly
  7. Nesen aiznesu salabot videokameru uz šo te iestādi http://www.avtmms.lv/ Nesu tur tādēļ, ka ķipa autorizētais serviss. Salaboja tajā pašā dienā, bet man radās jautājums vai par kabelīša, kas savieno LCD displeju ar plati nomaiņu varēja prasīt 38Ls. Visādi citādi apkalpošana ir augstā līmenī, tikai tur mājaslapā nav norādīta viņu adrese centrā - kaut kur maskavas iela.
  8. Jā strādā, bet nepērc to sūdu.
  9. Tu dirs sežot uz poda vāka? Vai arī acīmredzot tu domāji nevis "vāku" bet "brilli"?
  10. Sveiki! Lieta tāda, ka ir nepieciešami 60 USB flašiņi, vēlamais tilpums ir 512mb, jo budžets ir diezgan ierobežots. Varbūt kādam ir bijusi darīšana ar kādu labu vairumtirgotāju?
  11. Tas, ko tu domā ir Satversmes 14.pants un tas attiecas uz gadījumu, ja Saeimas atlaišanu ierosināt vēlas nevis prezidents, bet gan 1/10 daļa vēlētāju. Uz prezidentu attiecas Satversmes 48.pants.
  12. Gadījumā, ja kādu interesē šī lieta par redzes pārbaudi n' stuff pastāstīšu par saviem atklājumiem. Izstaigāju ļoti daudzas optikas bodes un lētākā redzes pārbaude (8 Ls) ir iekš Cobergs Optika. Lēcu un šķirdrumu cenas +/- visur vienādas. Ja ir doma par brillēm, tad Fielmanns ir labs variants, jo ņemot tur brilles var veikt redzes pārbaudi par brīvu un izvēloties no bezmaksas briļļu rāmju klāsta ir jāmaksā tikai par lēcām. Ceru, ka kādam noderēs! P.S. es laikam esmu lēcu cilvēks, jo lēcas rocks!
×
×
  • Create New...