Counter Strike 1.6
Steam veikalā!
vai arī ņem torrentu
ar instalāciju

Paaris apdeiti

posted by macho 24-02-2003, 23:58

Jaunumi? Hehe... ne no manis - es sheit apgroziishos lai ieliktu ik pa laikam kaadu dziesmu un bildi. Taas tad ir arii taas sekcijas kuras es jums iesaku apmekleet - faili>Muuzika, Bildes un Flash speeles (pieliktas paaris jaunas). Buutu pie failiem arii muuvijs ja kompis neizdomaatu nogljukot un peec kaadas stundas aploada nenojaatos... Tas taa... jauki. Kas attiecas uz klanmachiem tad tika speeleeti 2 - pret shadaloo un rafting. Shadaloo 5 vs 5 speeleejot peekshnji paarveertaas par nereaaliem no tiem lameriem kaadi vinji bija 2 vs 2 speeleejot tapeec vienam cilveekam no malas (ne no GIGN) radaas aizdomas ka shie ar OGC ir speeleejushi. Lai nu kaa buutu - speeleet mees nevareejaam jo exipo (muusu jaunais members) lagoja virs 130 + ik pa paaris minuuteem vispaar no servera izgaaja. Otrs bija pret rafting. Shots 23:25. Neteiktu ka tas buutu iipashs paarsteigums... mees kaa komanda esam jauna neskatoties uz klana vecumu un shis ir kaads 6 cw laikam, taapeec nebija normaalas strateegjijas. Pats gan klaat nebiju un cik es sapratu laikam arii pietruuku. Par speeles "sviestu" ja taa to var nosaukt liecinaaja kaut vai tas ka snowy de_dust vienaa raundaa novaaca visu pretinieku komandu. Taktika droshvien nulle un gaaja valjaa kaukaada bezsakariiga fragoshana. Nekas... no kljuudaam maacaas. Bet pie nopietnaakas kljuudu laboshanas kjersimies kaut kur ap vasaras laiku.
Read comments (4)

Kas ir cīsiņā mīklā cīsiņā?
[ . ] 18.2 %
Tikai augstvērtīgi produkti
[ . ] 13 %
Kaķi
[ . ] 27.3 %
Tikai augstvērtīgi kaķi
[ . ] 9.1 %
Nagi, ragi un vecā āda
[ . ] 32.5 %
Antioksidants, konservants, stabilizētāji, daļēji hidrogenēti tauki, aromatizētājs, krāsviela, struktūras uzlabotājs un enzīmi
total votes: 77
Counter-Strike BLAST PRO @ Akropole

13. un 14. septembrī(piektdiena un sestdiena), t/c “Akropole” Apollo Kino - pirmo ...
GIGN šauj oldschool pakaļas: The last stand (not again)
Dārgie draugi,

Ir pienācis laiks parādīt, ka pēdējā reize, kurā mēs domājam, ...
INSIDE ar testu
Es gribu geiming contentu latviski. Iespējams, ka tas nav vajadzīgs un, ka tas viss ir s...
HyperTown Riga EXPO - GIVEAWAY!

Čau, sen neesmu neko rakstījis, bet man te palūdza pastāstīt par vienu interesantu ...
Games vol1
Ik pa laikam ierakstīšu kādas spēles ir aktuālas uz doto brīdi. Es pēdējā laikā ...
Kriminālās ekselences fonds

Man ar jāuzraksta pāris vārdi par filmu Kriminālās Ekselences Fonds. Kā jau es ča...

Picture of the day
  comments (2)
  archive »
Currently online
Quote of the day
[7:29 PM]! KaPeIKa: Haha pazemo mani izdoma jaunu iesauku man [7:29 PM]! KaPeIKa: pazemo mani izdoma jaunu iesauku man [7:29 PM]! KaPeIKa: pazemo mani [7:29 PM]! KaPeIKa: izdoma jaunu iesauku man [7:30 PM]! KaPeIKa: centraale [7:30 PM]! KaPeIKa: pazemo mani izdoma jaunu iesauku man [7:30 PM] centraale: Labdien, Kapeika7777! Man ir prieks tevi redzēt šeit. Kā es tev varu palīdzēt? Uzdo jautājumu vai pastāsti man, kas tevi interesē!
  comments (0)
  archive »
Game of the day
Flash Game: Park Racing

Members login
login:
pass:
Not registered?
Forgot password?
Live from GIGN