Counter Strike 1.6
Steam veikalā!
vai arī ņem torrentu
ar instalāciju

Atmiņas

posted by macho 08-05-2005, 21:41

Rakstu šo visu šodien, jo, ja mani atmiņa neviļ, tad tas ko jūs pazīstat ar nosaukumu GIGN ir radis savu sākumu tieši pirms 4 gadiem. Nezinu vai kādu īpaši interesē vēsture, bet nu es tajā nedaudz ieskatīšos. Tātad... spēlējot UT vidusskolā tomēr neglābjami sāku spēlēt arī cs, kuru man viens klasesbiedrs (MINI ME a.k.a. Le Pi Pi a.k.a. Seraph) drūmi gribēja pierunāt iečekot. Tā nu tas aizgāja - no 5:14 un 7:21 uz "Wow, es tikko LANā itālijā biju pirmais ar 21:18". Vecie labie AVI un latneta serveri... un nereālais LV*Pro klans.... Nejauši sanāca uzspēlēt arī ar wormu, kurš jau tajā laikā bija neglābjams kemperis, lai gan viss ko zināja bija "Pirmajā raundā jāpērk 1-3, tas šauj caur sienām."

Saprotama lieta, kā jaunam un perspektīvam geimerim, kurš milišā spēlējot kā terors bija spējīgs uzvilkt pozitīvu šotu, radās pašsaprotama vēlme pēc klana. Mani pēc apspriedes pieņēma CB4. Tas viss bija lol. Bet netā mēs (es, MINI ME, Jin, mako un Tornado) diezgan neslikti rullējām. Mako vispār bija megaforšs vecis, tik pazuda kaut kur, laikam izdomāja, ka vajag mācīties arī. Vēl joprojām atceros stāstu par to kā viņa franču valodas skolotāja viņu pirmo reizi pamanīja nedēļu pirms izlaiduma ^_^.

Katrā ziņā pēc viena klanmača, kurš kā jau profesionāļiem pienākas, tika spēlēts vispopulārākajā kartē cs_italy, kaut kā likās, ka vajag taisīt pašam savu klanu. Tas tak ir forši. Toreiz es kā iemeslu traktēju, ka MINI ME ir lohs (es nesaku ka viņš toreiz tāds nebija, vienkārši kā iemesls tas bija stulbs), bet ja tā tagad padomā, tad gribējās drošvien būt reālajam vecim - klanmāsteram. Oi bļe. Braucu es ar Jinu autobusā un stādīju viņam priekšā šo spīdošo ideju, kurai viņš teica "Nu varētu". Atlicis bija tikai nosaukums. Toreiz vēl bija 47. autobuss, kurš pie Katedrāles griezās uz riņķi un šķūrēja atpakaļ uz Pļavniekiem. Iekāpjot Katedrālē, pēc vienas pieturas, pēc ļoti daudziem "fanī" nosaukumiem (FS - Fantastiskie Snaiperi, nē iedomājaties, jūs tagad atrastos www.fs.lv ~_0) atcerējos, ka lasīju kaut ko par CT ceturto skinu un to ka viņi "don't take shit from no one" un nospriedu davai. Jinam, kurš toreiz vēl neaptvēra, ka pēc apmēram gada valkās brilles un dzirdēs daudz ar to saistītus jokus no sava brāļa, patika nosaukums.


Nu ko. Sākām močīt. Bija tāds serveris cs.mic.lv ar 32 slotiem. Tur pirmajā vietā statos bija tāds DeViL (kurš btw tagad spēlē gignā). Mana un Jina misija bija nonest to nelieti no pirmās vietas. Šī misija tika piepildīta + pa vidu tika savākti pāris nelieši klanā, kurus gan savākšanas brīdī redzējām pirmo un pēdējo reizi. Protams, kā jebkuram sevi cienošam klanam, arī mums bija nepieciešama mājaslapa. Diemžēl oriģināls nekur nav saglabājies, bet aptuvens uzmetums varētu būt šāds. Tā lapa noteikti bija revolūcija klanu mājaslapās Latvijā. Kas par flash animāciju sākumā! Kā burti no mistiska sarkana murskuļa izveidojās augšpusē un sarkanais murskulis izveidojās kreisajā malā. Tas bija konkrēti Pro. Pirmā adrese bija gign.yo.lv ^_^


Pa vasaru nekas interesants nenotika, bet līdz ar ziemu nāca 1.3 versija un čīti. Čītoja gandrīz visi. Sākās viss (vismaz man) ar to ka toreizējais sīkais pidars MAN wh netā testēja. Un tad panesās... Micā no 32 spēlētājiem kādi 5 bija čīteri, kas labi spēlēja un kādi 10, kam bija čīti, bet kas tāpat lamas bija... eh ar laiku tas palika neinteresanti.

Labi, ka parādījās Punkbusters un cs.nox.lv, kas ilgu laiku bija mans mīļākais serveris. GIGNs atdzīvojās. Klanā tika uzņemti matilde, ownage, sye, mustangs, vēlāk arī worms, animals, atoss, fya, dwoids, visbeidzot Symbiote, suliks, x3m un mūsu vienīgā dāma - spite a.k.a. spiteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee. Worms, kā jau worms uzbāza kaut kur mistiski 8 slotu serveri un uzblieza apmēram šādu weblapu. Ak atmiņas. Vēl atceros, kā lūzeris stumbrs, kuram nebija absolūti izdomas, ielika forumā kā avataru jaunumā redzamo priecīgo kājmākonīti. Toreiz jau es ar biju reāls vecis. Iečekojiet manu runasstilu. Tādi lieliski vārdu savienojumi kā "pilns ar lohiem" un "reaali piebesiija" lieliski liecina par to cik es neaptverami foršs džeks esmu bijis. Taisni vai skumji paliek.


Ai, te varētu runāt un runāt, bet man jau apnika rakstīt... Vēl tik varu piebilst, ka gan jau kaut kad vasarā uzrīkosim rautu par godu tam, ka ir vasara un ka šī visa būšana ir.... nu vienkārši ir + viss kas no tā izriet ^_^
Read comments (68)

Kas ir cīsiņā mīklā cīsiņā?
[ . ] 18.2 %
Tikai augstvērtīgi produkti
[ . ] 13 %
Kaķi
[ . ] 27.3 %
Tikai augstvērtīgi kaķi
[ . ] 9.1 %
Nagi, ragi un vecā āda
[ . ] 32.5 %
Antioksidants, konservants, stabilizētāji, daļēji hidrogenēti tauki, aromatizētājs, krāsviela, struktūras uzlabotājs un enzīmi
total votes: 77
Counter-Strike BLAST PRO @ Akropole

13. un 14. septembrī(piektdiena un sestdiena), t/c “Akropole” Apollo Kino - pirmo ...
GIGN šauj oldschool pakaļas: The last stand (not again)
Dārgie draugi,

Ir pienācis laiks parādīt, ka pēdējā reize, kurā mēs domājam, ...
INSIDE ar testu
Es gribu geiming contentu latviski. Iespējams, ka tas nav vajadzīgs un, ka tas viss ir s...
HyperTown Riga EXPO - GIVEAWAY!

Čau, sen neesmu neko rakstījis, bet man te palūdza pastāstīt par vienu interesantu ...
Games vol1
Ik pa laikam ierakstīšu kādas spēles ir aktuālas uz doto brīdi. Es pēdējā laikā ...
Kriminālās ekselences fonds

Man ar jāuzraksta pāris vārdi par filmu Kriminālās Ekselences Fonds. Kā jau es ča...

Picture of the day
  comments (2)
  archive »
Currently online
Quote of the day
[7:29 PM]! KaPeIKa: Haha pazemo mani izdoma jaunu iesauku man [7:29 PM]! KaPeIKa: pazemo mani izdoma jaunu iesauku man [7:29 PM]! KaPeIKa: pazemo mani [7:29 PM]! KaPeIKa: izdoma jaunu iesauku man [7:30 PM]! KaPeIKa: centraale [7:30 PM]! KaPeIKa: pazemo mani izdoma jaunu iesauku man [7:30 PM] centraale: Labdien, Kapeika7777! Man ir prieks tevi redzēt šeit. Kā es tev varu palīdzēt? Uzdo jautājumu vai pastāsti man, kas tevi interesē!
  comments (0)
  archive »
Game of the day
Flash Game: Cat-Vac Catapult II

Members login
login:
pass:
Not registered?
Forgot password?
Live from GIGN