Counter Strike 1.6
Steam veikalā!
vai arī ņem torrentu
ar instalāciju

Trallallā (Fināls)

posted by macho 03-11-2005, 23:52

Āij! Tātad mana lāmera priekšnojauta nepiepildījās un dE cieta nepatīkamu zaudējumu pret Lunatic's ar 13:16. Ha, baigie čīteri, nevar vinnēt kaut kādus mēnessērdzīgos. LOL, bet Set ludšij. Jā, tālāk WolfBrotheri izrādīja interesantu pretestību koxxiešiem, tāpēc man tāds lūgums proiskākajām personām - uzmetiet šajā demo aci nikam zive2 - man viņš brīžiem tāds aizdomīgs likās. Iespējams sagadīšanās, iespējams kaut kas cits. Lūgums TNT - šoreiz mūviju netaisiet augšā, jo.... jo es nezinu kāpēc. Vienkārši šajā brīdī liekas, ka tā būs labāk. Lūzeru fināls - Lunatic's vs WolfBrothers iekš de_cbbles, kur vinneru breketē WolfBrotheri Lunatic's mājas lapas CW sadaļā lika ielikt vienu zaudējumu! Šodienas mačā likās, ka Lunatic's vinnēs, bet kad WolfBrotheri no 10:15 uzkāpa uz 14:15, pat tādi pravietiski personāži kā ^antons (vai antons^, neatceros precīzi) atturējās no nākotnes pareģojošu komentāru izteikšanas. Tātad finālā - koxx vs Lunatic's - diemžēl es šo spēli vadīju (gg) tāpēc nezinu cik cilvēki skatījās, bet nu - viņa nebija pārāk interesanta. Tā kā manuprāt interesantākais moments bija kā roxx nopirka TMP un stratēģisku iemeslu vadīts iemeta viņu durvīs, lai pēc tam pagrieztos un mirtu no kādām 5 AK lodēm, kuras diezgan aši metās viņa apskāvienos, tad jūs varat izspriest, ka šī (16:3) spēle nebija tā spraigākā un neparedzamākā cs spēļu vēsturē. Demkas skatīt šeit. Tā kā par šo turnīru ir labas atsauksmes, tad moš vēl kādreiz kādu uztaisīsim - beigās mauprāt nogāja viss diezgan ok. Ak jā - pavisam piemirsu - galvenā balva. Koxx, paziņoju - jūs esat šī ūberturnīra uzvarētāji un kā balvu es piedāvāju šo Lamborghini (jā, tā rakstās Lambordžīnī) bildīti, kuru jūs redzat pievienotu šim jaunumam.



Un tā kā Bijach lūdza izlabot jaunumu, es vēlos paziņot, ka Lunatic's ir tādi lūzeri, kuriem pat nav mājaslapas. Pff.
Read comments (45)

Kas ir cīsiņā mīklā cīsiņā?
[ . ] 17.9 %
Tikai augstvērtīgi produkti
[ . ] 12.8 %
Kaķi
[ . ] 28.2 %
Tikai augstvērtīgi kaķi
[ . ] 9 %
Nagi, ragi un vecā āda
[ . ] 32.1 %
Antioksidants, konservants, stabilizētāji, daļēji hidrogenēti tauki, aromatizētājs, krāsviela, struktūras uzlabotājs un enzīmi
total votes: 78
Counter-Strike BLAST PRO @ Akropole

13. un 14. septembrī(piektdiena un sestdiena), t/c “Akropole” Apollo Kino - pirmo ...
GIGN šauj oldschool pakaļas: The last stand (not again)
Dārgie draugi,

Ir pienācis laiks parādīt, ka pēdējā reize, kurā mēs domājam, ...
INSIDE ar testu
Es gribu geiming contentu latviski. Iespējams, ka tas nav vajadzīgs un, ka tas viss ir s...
HyperTown Riga EXPO - GIVEAWAY!

Čau, sen neesmu neko rakstījis, bet man te palūdza pastāstīt par vienu interesantu ...
Games vol1
Ik pa laikam ierakstīšu kādas spēles ir aktuālas uz doto brīdi. Es pēdējā laikā ...
Kriminālās ekselences fonds

Man ar jāuzraksta pāris vārdi par filmu Kriminālās Ekselences Fonds. Kā jau es ča...

Picture of the day
  comments (2)
  archive »
Currently online
Quote of the day
[7:29 PM]! KaPeIKa: Haha pazemo mani izdoma jaunu iesauku man [7:29 PM]! KaPeIKa: pazemo mani izdoma jaunu iesauku man [7:29 PM]! KaPeIKa: pazemo mani [7:29 PM]! KaPeIKa: izdoma jaunu iesauku man [7:30 PM]! KaPeIKa: centraale [7:30 PM]! KaPeIKa: pazemo mani izdoma jaunu iesauku man [7:30 PM] centraale: Labdien, Kapeika7777! Man ir prieks tevi redzēt šeit. Kā es tev varu palīdzēt? Uzdo jautājumu vai pastāsti man, kas tevi interesē!
  comments (0)
  archive »
Game of the day
Flash Game: Dangerous Dave

Members login
login:
pass:
Not registered?
Forgot password?
Live from GIGN