Counter Strike 1.6
Steam veikalā!
vai arī ņem torrentu
ar instalāciju

Diena Divi

posted by macho 22-03-2006, 02:10

Es paguvu piecelties :) Bet tagad atgriezīsimies vakardienā.


Šī diena pagāja. Pagāja ātri. Pagāja skarbi. Pagāja, kā citas dienas nevarētu paiet. Jo dienas neiet. Iet cilvēki. Iet zvēri. Ej arī tu, pat ja tev nav kāju. Tu ej pa lielo dzīves taku, tur ir daudz kaku. Bet tu ej. Tu kāp pāri kakām. Bet kaku ir daudz. Visām pāri pārkāpt nav iespējams. Tāpēc tu kādā kakā iekāp. Dažreiz blakām ir strautiņš, kurā kāju var nomazgāt un nu jau ar tīru kāju un nelielas smakas atblāzmu tu dodies pa dzīves taku tālāk. Bet dažreiz strautiņa nav. Tad tu - ar sulīgu un diezgan nepatīkami tvanojošu kaku pie kājas velc tās smaku līdzi sev pa lielo dzīves taku. Šajā gadījumā kakā iekāpa DontCare|GerMan, kurš spēlē pret E.M.E čītoja. Visnotaļ nepatīkami, lai gan šis jaunuma ievads jums visiem ļoti patika. Rezultātā - DontCare turnīru neturpina (pēc nosaukuma spriežot tas viņus pārāk neuztrauks) un kapteiņa (Zerx) niks ir izdzēsts.


Kas attiecas uz pārējām spēlēm - visas, protams, neredzēju, bet pēc rezultātiem apmēram var spriest par spēles gaitu. Choke vs company spēli neredzēju, bet cik zinu tad pēc 13:2 company labā kā CT, mainoties pusēm choke vēl pacīnījās. Iesaku noskatīties Bling Bling vs Cesis spēli dēļ pāris interesantām uzbrukuma taktikām iekš dust2. CyDS atkal nepaveicās izlozē un jau pirmajā kārtā trāpījās nevāja komanda - dE. Nekas, tagad čaļiem būs pāris naaajsik chillout mači ar ne tik stiprām komandām. Vēlētos paslavēt ^eLeGy^, kuri ne tikai ir pārvarējuši iepriekšējā turnīra problēmas (4iem cilvēkiem no komandas bans uz servera) bet arī apguvuši kaut kādas pamatprasmes pašā spēlē un lai gan viņi zaudēja 5.minds komandai, čaļi vismaz cīnījās. Beidzies viņiem vēl nekas nav, viņi aizlido uz lūzeru breketi, tā ka varam turpināt turēt īkšķus.



Vēl viena spēle, kuru redzēju, bija SCTG vs Pid.nation. Beigas bija konkrēti interesantas, kad no rezultāta 11:14 (laikam) Pid.nation atguvās un izvilka uzvaru. Pirmo reizi mūžā redzēju ka 5vs5 tiek spēlēts de_vertigo :) Katrā ziņā bija diezgan aizraujoši skatīties. Šeit arī kāds nepatīkams moments, ko es gribētu, lai visi spēlētāji atceras. Kad visi 10 spēlētāji uzraksta !ready pēc 3 sekundēm raunds tiek restartēts un sākas spēle. Bet, ja šajās 3 sekundēs kāda komanda uzvar raundu, tad tas tiek pieskaitīts kopējam rezultātam. Vārdu sakot - rakstat visi !ready kā parasti, bet kad tikai viens trūkst, neejiet īpaši šaudīties. Pagaidām šāds brīnums gan ir noticis 1x pa kādām 50 spēlēm, tā ka iespēja, ka ar jums tā notiks, ir maza, bet tomēr ir.



Vēl man ļoti patika TNT un SETback spēle. Abās komandās spēlē vidēji ņūbiki, lai gan uzmetot acis viņu spēlēšanas stilam tā neliekas - katrā komandā ir vismaz 2 cilvēki, kas pēc iepirkšanās no bāzes iet ar ieročiem. Uzreiz redzams, ka čaļi zin galda tenisa pirmo likumu - VIENMĒR BŪT GATAVAM. Kopumā viņi rāda cienījamu sniegumu un spēle ir interesanta tajā ziņā, ka tas ir kaut kas tāds ko reti gadās redzēt - abas komandas vienkārši bariņā skraida kaut kur ^_^. Ar nedalītu interesi šo spēli noskatījās daudzi cilvēki un to nenožēloja. Jautājumus "macho a flash drīkst?" negadās dzirdēt katru dienu tomēr. Lai arī kā, spēle bija interesanta līdz brīdim, kad jau bija skaidrs uzvarētājs - T.N.T kuriem pārsteidzoši labi vedās uzbrukums, vai varbūt vienkārši SETback švaki vedās aizsardzība. Jebkurā gadījumā šis bija vēl nebijis piedzīvojums.



UPDATED: Spēļu laiki,
skaistā turnīra tabula,
Turnīra noteikumi,
Rezultāti un HLTV demkas,
Info ko darīt, ja netiec serverī un
Informācija par tiesnešu uzpirkšanu.



Pēc kādas stundiņas, divām gaidāmi interesanti jaunumi :) Pagaidām, vei jums viens naaajsiks.


Ok jaunumi sekojoši - pēc vakardienas LatHost un kG spēles tika izteikts brīdinājums "WARNING: Uber High SKILL detected". Nobrīnījos, bet nu neko - paskatīšos demku. No sākuma likās, ka eCkO čīto, bet pieejot pie šīs lietas nopietni, es sapratu kas par lietu. eCkO īstenībā ir tāds kā profesors Brūss Banners, kas it kā ir mierīgs cilvēks un nevienam neko ļaunu nedara, viņam nav nekādu vardarbības pazīmju, viss ir chill. Tomēr eCkO komandai labi neveicas šajā turnīrā un tāpēc brīžiem eCkO sadusmojas, eCkO sadusmojas pa īstam un rezultātā rodas kaut kas šāds. Viņam gluži kā varonim no komiksa "Incredible Hulk" rodas superspējas. Superspējas, kas, protams, citiem liksies tik neticamas, ka viņi domās, ka tas ir kaut kāds čīts, jo tā tak neviens cilvēks nevar. Bet jūs kļūdāties, eCkO to var. Lielisks pierādījums ir šī filmiņa. Viņš savos skilla uzplūdumos ir lielisks, viņa kustības pārdomātas, roka stingra un precīza. Diemžēl es nobanoju eCkO. Es viņu nobanoju tāpēc, ka neviens no mums tādam skillam nav gatavi. Es nobanoju arī daļēji tāpēc ka nesapratu. Tas ir apmēram tāpat, kad tu pirmo reizi uz ielas ieraugi nēģeri. Tu brīnies: "Kā? Cilvēks var būt arī brūns? Tas tak nav iespējams". Tu apjūc. Stresa situācijā tu pieņem steidzīgus, nepārdomātus lēmumus, teiksim, ej piekauj nēģeri, vai sāc uz viņu lamāties un kratīt dūri. Tīri savas nezināšanas pēc, savas neinformētības pēc. Iespējams daļēji tāpēc es eCkO nobanoju. Man vienkārši grūti ir pieņemt šo viņa skillu. Es gluži vienkārši neesmu tam gatavs. Piedodiet man, ja varat.


Ak jā un KIKO3 no LatHosta arī tika nobanots, gan cita iemesla dēļ. Šajā demkā var redzēt ka viņam 8ajā raundā ir wh. Paldies par uzmanību.
Read comments (21)

Kas ir cīsiņā mīklā cīsiņā?
[ . ] 18.2 %
Tikai augstvērtīgi produkti
[ . ] 13 %
Kaķi
[ . ] 27.3 %
Tikai augstvērtīgi kaķi
[ . ] 9.1 %
Nagi, ragi un vecā āda
[ . ] 32.5 %
Antioksidants, konservants, stabilizētāji, daļēji hidrogenēti tauki, aromatizētājs, krāsviela, struktūras uzlabotājs un enzīmi
total votes: 77
Counter-Strike BLAST PRO @ Akropole

13. un 14. septembrī(piektdiena un sestdiena), t/c “Akropole” Apollo Kino - pirmo ...
GIGN šauj oldschool pakaļas: The last stand (not again)
Dārgie draugi,

Ir pienācis laiks parādīt, ka pēdējā reize, kurā mēs domājam, ...
INSIDE ar testu
Es gribu geiming contentu latviski. Iespējams, ka tas nav vajadzīgs un, ka tas viss ir s...
HyperTown Riga EXPO - GIVEAWAY!

Čau, sen neesmu neko rakstījis, bet man te palūdza pastāstīt par vienu interesantu ...
Games vol1
Ik pa laikam ierakstīšu kādas spēles ir aktuālas uz doto brīdi. Es pēdējā laikā ...
Kriminālās ekselences fonds

Man ar jāuzraksta pāris vārdi par filmu Kriminālās Ekselences Fonds. Kā jau es ča...

Picture of the day
  comments (2)
  archive »
Currently online
Quote of the day
[7:29 PM]! KaPeIKa: Haha pazemo mani izdoma jaunu iesauku man [7:29 PM]! KaPeIKa: pazemo mani izdoma jaunu iesauku man [7:29 PM]! KaPeIKa: pazemo mani [7:29 PM]! KaPeIKa: izdoma jaunu iesauku man [7:30 PM]! KaPeIKa: centraale [7:30 PM]! KaPeIKa: pazemo mani izdoma jaunu iesauku man [7:30 PM] centraale: Labdien, Kapeika7777! Man ir prieks tevi redzēt šeit. Kā es tev varu palīdzēt? Uzdo jautājumu vai pastāsti man, kas tevi interesē!
  comments (0)
  archive »
Game of the day
Flash Game: Park Racing

Members login
login:
pass:
Not registered?
Forgot password?
Live from GIGN