Counter Strike 1.6
Steam veikalā!
vai arī ņem torrentu
ar instalāciju

Diena Četri

posted by macho 24-03-2006, 14:11

Gribēju jaunumu nosaukt par "kG smird", bet tik pat labi varēju rakstīt "zeme griežas ap savu asi" tā ka tam laikam nebūtu īsti jēgas. Kas attiecas uz spēlēm tad visinteresantākā bija dshot vs hvz spēle, kur man vislaik likās, ka dshot uzvarēs, jo pie rezultāta 11:4 viņu labā iekš de_train kā teroriem, likās, ka hvz neizdosies atspēlēties. Bet sanāca kā rezultātā viņi uzvarēja ar 16:14. Interesants raunds bija priekšpēdējais, kur 2 dshoti palika pret vienu hvzieti - lika bumbu, bet pietrūka dažas sekundes desmitdaļas un raunds beidzās hvz par labu. Nu vobšem bija ok. Iepriekšējā turnīra 3 vietas ieguvējiem WolfBrothers šis turnīrs ir beidzies, jo viņi lūzeru breketē atrazdamies zaudēja CyDS ar 16:7.

Nedaudz negaidīta bija defunct uzvara pār dE, bet cik es sapratu no saviem mistiskajiem bet uzticamajiem avotiem, tad abās komandās spēlēja tikai 2-3 cilvēki no pašas komandas. Es tomēr labprātāk redzētu pašu komandu nevis kaut kādu maģisku mistrojumu. Ja netiek spēlētāji var tak sarunāt pārcelt laiku. Bet nu labi, gribēju tik pateikt, ka pēc noteikumiem nedrīkst komandās spēlēt kaut kādi nepierakstīti aizjūras džeki. Es jau varu skatīties uz to caur pirkstiem, bet atkarībā no situācijas komandai uzvara var tikt arī neieskaitīta.

Kāda lāga dvēsele nikā (nevis vārdā) HaRRiKiRi atsūtīja man savu paštaisīto programmu - Uzbraucienu Ģenerators, kas palīdz tādiem mutes brūķētājiem kā kG paplašināt savu uzbraucienu klāstu. Īsajā programmas izmēģināšanas laikā es ieguvu pāris jaunus un interesantus uzbraucienus, piemēram, "Tu esi neciešams, lidojoš un nedaudz aptaurēts pedofīlis!!!" un "Tu esi sasodīts, kastrēts un nesajaucami akls mutants!!!". Kā redziet, par jums jau ir padomāts - teikuma galā ir pielikts pieklājīgs daudzums izsaukuma zīmju, lai jūt, ka čalis runā nopietni un mīno biznesu. HaRRaKiRi piedāvājās atsūtīt arī nekaitīgu vīrusu kas vizuāli apēd datora ekrānu, tā ka, ja kāds to vēlas, tad sūtiet PM viņam forumā.

UPDATED:
Spēļu laiki, skaistā turnīra tabula un Rezultāti un HLTV demkas.
Read comments (14)
Picture of the day
  comments (2)
  archive »
Currently online
Quote of the day
[7:29 PM]! KaPeIKa: Haha pazemo mani izdoma jaunu iesauku man [7:29 PM]! KaPeIKa: pazemo mani izdoma jaunu iesauku man [7:29 PM]! KaPeIKa: pazemo mani [7:29 PM]! KaPeIKa: izdoma jaunu iesauku man [7:30 PM]! KaPeIKa: centraale [7:30 PM]! KaPeIKa: pazemo mani izdoma jaunu iesauku man [7:30 PM] centraale: Labdien, Kapeika7777! Man ir prieks tevi redzēt šeit. Kā es tev varu palīdzēt? Uzdo jautājumu vai pastāsti man, kas tevi interesē!
  comments (0)
  archive »
Game of the day
Flash Game: Cat-Vac Catapult II

Members login
login:
pass:
Not registered?
Forgot password?
Live from GIGN