Counter Strike 1.6
Steam veikalā!
vai arī ņem torrentu
ar instalāciju

Piektā un Diena Seši

posted by macho 29-03-2006, 14:27

Man vienmēr labāk ir garšojis piens kopā ar "Kakao pārslām" nekā ar "Kviešu pārslām ar šokolādi". Jo kad uz tām kviešu pārslām uzlej ūdeni, viņas peld pienam pa virsu tā kā tādi putuplasta gabali, bet kakao pārslas biš iegrimst pienā, tomēr foršāk, kad viņas tā nedaudz to pienu uzsūc, tikai nepār- protiet mani, man nepatīk, kad viņas baigi daudz to pienu ir uzsūkušas, tas atkal nav pārāk forši. A tās kviešu pārslas īpaši nekādu pienu neuzsūc - tādas sausas sanāk. Ok, viņu sastāvā ir fruktozes kristāli, bet kakao pārslu sastāvā ir Iesala ekstrakts. Vot tā ir manta. Tagad vēl dažos veikalos var burkā nopirkt iesala ekstraktu, baigi labais, un es pilnīgi jūtu kuros produktos viņš ir. Viens no maniem mīļākajiem grāmatu varoņiem ir Tīģeris no Vinnija Pūka, kurš ēda Iesala Ekstrakta maizītes. Respect. Ak jā, par turnīru.

Vēlos pasmieties par forT* no choke komandas, kurš pēc zaudējuma Bling Bling sāka piņņāt kā meitene "bū, hū, bet jūs tak zaudējāt company 2:16", "bū, hū, stulbie reperi" utt. Liels paldies viņam un visai viņa komandai par lieliska sportiskā gara uzturēšanu un paldies, ka kārtējo reizi tika pierādīts fakts, ka galvenais nav uzvarēt - galvenais ir piedalīties. Vakardienas (vispār jau aizvakardienas) rezultātos redzams, ka ar dE un Lunatic's kaut kas nav bijis riktīgi, jo šīs komandas zaudēja, lai gan tām, manuprāt, vajadzēja uzvarēt. Nu moš arī CyDS ir baigi satrennējušies, kas to lai zin. Kas attiecas uz šodienas (pareizāk sakot vakardienas) spēlēm - dshot vs m-lines spēli neredzēju, moš bija interesanta. Bling Bling savā spēlē atkal demonstrēja pāris lieliskas taktikas, bet CyDS (kuri noteikti čītoja, jo savādāk Bling Bling uzvarēt nav iespējams) tomēr izvilka uzvaru 16:6.

Gludeklis, vai kā viņu sauc draugi un visas meitenes - gludais (lai šo izrunātu pareizi jums nepieciešams ieņemt pēc iespējas vēsāku pozu, tā kruti saraukt uzacis, sajusties nedaudz kā Džeimsam Bondam un veikt kādu papildus žestu ar roku) vakardienas spēlē ala vs beat gludināja tā ka nemetās, vienā raundā noliekot savējo ar HE, otrā raundā izvēloties segt uzliktu bumbu no kastes otras puses nukē, kas pats par sevi būtu sīkums, ja viņš spētu kaut reizi caur kasti trāpīt defjūzojošam keksam, kas viņam nesanāca un pēc braša uzbrukuma mēģinājuma ar gloku, pokors, kurš tikko kā bija atmīnējis bumbu, izrāva kontaktu gludā gludināšanas sērijai atvēsinot viņu ar m4 lodi starp acīm. Komanda [B] man vispār ļoti simpatizēja - cilveeks visus ņēma caur komandu say ar tādiem psiholoģiskiem tekstiem kā "OK", bet Whole vienkārši bija pievilcīgs niks, it īpaši ja to izrunā "ho-lā" tēlojot geju - viesnīcas reģistrātoru, kāda Havaju viesnīcā.

Interesantu spēli atkal sagādāja dshot un hvz izvēloties netradicionālu karti - de_aztec. Pirmā puse beidzās 12:3 hvz labā, līdzīgi kā train, kur pirmo pusi šo komandu pirmajā tikšanās reizē šinī turnīrā labi nospēlēja dshot (11:4). Spēlē sākās pats interesantākais - dshot sāka atspēlēties. Dažus raundus viņi tā diezgan tizli tomēr palaida, bet tos kurus paņēma, tos paņēma diezgan smuki - vienā raundā akkords streifojot salika diviem hvziešiem galvās, kuri tikko caur vārtiem bija izgājuši, varbūt neizklausās kā nekas īpašs, bet skats bija labs. Interesants bija arī abu komandu awperu duelis - parasti fake vs v1kO. Tas kurš T, parasti gaida, kad CT no saviem vārtiem iznāks un varēs uzšaut. Parasti man liekas bija tā, to kuru novāca, tā komanda tajā raundā vinnēja. Pie rezultāta 18:18, kad bija beidzies pirmais pagarinājums bija vairāk kā skaidrs, ka uzvarēs tas, kurš paņems vienu raundu kā T. To izdarīja dshot - viņiem fake vienā raundā izdomāja uztaisīt trikus un man skatoties un domājot "neej tur idiot, tevi nošaus", viņš tomēr izlīda un nolika tīri smukā manierē divus no hvz. Kamēr hvz jau domāja iet uz vārtiem, pārējā dshot komanda bija tilta otrā galā un apšāva pretiniekus. Spēle beidzās 22:20.

Un jau atkal čīteri. Man vakar nedaudz piegriezās, ka man kādi ~4 cilvēki prasa lai es tur kaut kādu demku apskatos. Vot nafig lai man tas būtu vajadzīgs - jūs tas interesē, jūs skataties, ja man pateiks "eu, šitajā demkā 10:12 wh skaidrāks nekā krītošs kosmosa kuģis skaidrā pavasara dienā 300m attālumā klajā laukā" tad es arī kaut ko apskatīšos. Pokor, tevi varētu interesēt šī demka, jo tur it kā ecology čīto. Pats neredzēju, man tā teica, ej nu sazin kā tur īsti ir. Ja kāds grib - tad uzmetiet aci. Tipa to darīja zināmu viens no viņa komandas, tā ka es šinī momentā pat nezinu ko domāt.

Daudz nepatīkamāks moments ir ar xEq, kuram bija acīmredzams wh spēlē pret koxx. Es nezinu kāds sviests viņam galvā sagāja, ka viņš čītoja, es no visas sirds (un prāta) gribēdams to nespēju saprast, bet nu, vot tā viņam gadījās. Hvz paši par to neko nezināja, tāpēc viņus diskvalificēt negrasos, visi tomēr zināmi cilvēki, vienīgi xEq neturpinās pie viņiem šai turnīrā spēlēt. Es personīgi nezinu ko ar xEq darīt tālāk, jūs varētu man palīdzēt. No sākuma domāju rakstīt baigo garadarbu par čītošanu un nafig tas viss ir vajadzīgs, bet tā kā šis viss jau tāpat ir pārāk garš, tad... pofig. Gribēju tik pateikt, lai jūs man šitādus sviestus nesūtat - te pilnīgi nekā nav. Ja sūtat viģikus, kur ķipa rāda wh, bet bez skaņas un kaut kādus debīlus momentus, tad pielieciet vismaz tekstus, kur jūs nodiršat to komandu un kičīgu muzonu lai interesanti skatīties, a citādi nekā.

UPDATED: Spēļu laiki, skaistā turnīra tabula un Rezultāti un HLTV demkas.
Read comments (18)
Picture of the day
  comments (2)
  archive »
Currently online
Quote of the day
[7:29 PM]! KaPeIKa: Haha pazemo mani izdoma jaunu iesauku man [7:29 PM]! KaPeIKa: pazemo mani izdoma jaunu iesauku man [7:29 PM]! KaPeIKa: pazemo mani [7:29 PM]! KaPeIKa: izdoma jaunu iesauku man [7:30 PM]! KaPeIKa: centraale [7:30 PM]! KaPeIKa: pazemo mani izdoma jaunu iesauku man [7:30 PM] centraale: Labdien, Kapeika7777! Man ir prieks tevi redzēt šeit. Kā es tev varu palīdzēt? Uzdo jautājumu vai pastāsti man, kas tevi interesē!
  comments (0)
  archive »
Game of the day
Flash Game: Futbols

Members login
login:
pass:
Not registered?
Forgot password?
Live from GIGN