Counter Strike 1.6
Steam veikalā!
vai arī ņem torrentu
ar instalāciju

Londona liesmās!

posted by samuray 01-11-2007, 21:25

Balstosties uz leģendu - kad kraukļi pametīs Londonas Taueru, tas sabruks gruvešos un nelaime piemeklēs Angliju. Par cik cilvēki ir kļuvuši pārāk atkarīgi no zinātnes, ticot vienīgi tam, ko viņi var izskaidrot vai radīt, senās gudrības un rituāli laika gaitā ir zuduši.

Tā varētu sākties kāds Stīvena Kinga romāns vai filmas Resident Evil ceturtā daļa. Šoreiz gan runa būs par kādu nupat iznākušu spēli - Hellgate: London.

Hellgate: London ir tipiska Diablo tipa spēle. Un tas jau nemaz nav brīnums, jo šīs skaistās RPG (role play game) spēles radītāji ir tie paši - Flagship Studios, kas veidojuši Diablo sēriju. Tad nu ķeršos uzreiz briedim pie ragiem!

Pirmais jau kas spēlē piesaista ir reāls laika periods un reāla notikumu vieta - Londona 2038. gads. Un šī nebūt nav parasta RPG spēle, bet gan spēle ar FPS (first person shooter) elementiem. Tā kā apmierinātas tiks uzreiz divas geimeru grupas. Spēlē protams ir katras kārtīgas RPG spēles elementi - kaudze ar dažādiem ieročiem, tik pat daudz dažādu monstru, kuru par visu varu gribēs tevi nobaudīt pusdienās un daudz aizraujošu spēles līmeņu.

Pēcapokalipses Londonā valda dēmonu armijas, pilsēta ir īstās elles liesmās. Nelaimīgie izdzīvojušie mitinās vienīgajā palikušajā pazemes svētnīcā un kopo spēkus cīņai par cilvēces turpmāko pastāvēšanu. Visi izdzīvojušie nāk no trīm galvenajiem sabiedrības grupējumiem, kuriem katram ir savas īpašas metodes cīņai pret ļaunumu.
The Templar - latviski varētu tulkot kā ordeņa bruņinieks ar visām tam izrietošajām sekām - tūvcīņas ieročiem un smagām bruņām. Tikai jāatceras, ka tas viss notiek 2038. gadā tāpēc aizmirsīsim veco labo broadswordu un nāksies uzticēties kaut kam līdzīgam šim.
The Cabalist - šim te latvisko tulkojumu nevarēju atrast, bet nu ķipa burvis. Melnās maģijas māceklis, kas var dažreiz likt nostāties uz labā un ļaunā robežas. Viņu mulsinošās spējas ir piemērotas vidējas distances cīņai.
The Hunter - protams kā gan šādā spēlē varētu iztikt bez mednieka... Mednieki ir bijuši vienmēr un visur. Šoreiz tik tradicionālais loks vai bise ir aizstāts ar kaut ko nedaudz jaudīgāku.
Ak, un vēl tik aizmirsu piebilst, ka ar viņu lodēm var nogāzt no kātiem no jebkura attāluma.

Spēle, protams, kā jau katra īstena RPG spēle ir spēlējama arī Online režīmā. Lai īsteni varētu izbaudīt šīs spēles grafikas brīnumus, kādus nemaz tik bieži negadās redzēt RPG spēlēs, neiztikt bez DirectX 10 un pixel shade 4.0 atbalstošas videokartes, bet tie, kam grafiskā vide nav galvenā izdosies iztikt arī ar ne tik svaigu datoru.

Vēl dažas pieminēt vērtas PC spēles, kas iznāk šonedēļ:

The Witcher - vēl viena RPG spēle pēc poļu rakstnieka darbu motīviem
TimeShift - futūristisks šūteris, var palēnināt, apstādināt un pagriezt atpakaļ laiku
Tabula Rasa - spēle ar debīlu nosaukumu, kuras pamatā ir galaktisks konflikts
Culpa Innata - vēl viens debīls nosaukums, 3D piedzīvojumu spēlei, darbība risinās 2047. gadā
Read comments (33)
Picture of the day
  comments (2)
  archive »
Currently online
Quote of the day
[7:29 PM]! KaPeIKa: Haha pazemo mani izdoma jaunu iesauku man [7:29 PM]! KaPeIKa: pazemo mani izdoma jaunu iesauku man [7:29 PM]! KaPeIKa: pazemo mani [7:29 PM]! KaPeIKa: izdoma jaunu iesauku man [7:30 PM]! KaPeIKa: centraale [7:30 PM]! KaPeIKa: pazemo mani izdoma jaunu iesauku man [7:30 PM] centraale: Labdien, Kapeika7777! Man ir prieks tevi redzēt šeit. Kā es tev varu palīdzēt? Uzdo jautājumu vai pastāsti man, kas tevi interesē!
  comments (0)
  archive »
Game of the day
Flash Game: Park Racing

Members login
login:
pass:
Not registered?
Forgot password?
Live from GIGN