Counter Strike 1.6
Steam veikalā!
vai arī ņem torrentu
ar instalāciju

Vēl ātrāk?

posted by samuray 12-11-2007, 22:35

Šonedēļ biju plānojis tikai vienu rakstu par šo sen gaidīto spēli Need for Speed ProStreet, bet par cik worms man priekšā krita ceļos un lūdzās, lai uzrakstu par Crysis, tad nu šonedēļ varēsiet no manis sagaidīt divus jaunumus, īstenībā pat varbūt veselus trīs, jo šo svētdien beidzas darbu iesniegšana GIGN moviemaking turnīra pirmajai kārtai, kurai sekos smaga vērtēšana un balsošana, un iespējams, ka es par to kaut ko uzrakstīšu, ja kāds cits jau nebūs paspējis to izdarīt. Tiem, kas vēl nav paspējuši iesniegt savus darbus un vēlas to paspēt izdarīt vēl šajā kārtā, iesaku pasteigties, bet tiem, kuri nepaspēs, nenokārt galvu un turpināt darbu, jo sekos turnīra otrā kārta. Tagad gan nepateikšu līdz kuram datumam tā ies, bet tik sūtiet. Cerēsim, ka otrajā kārtā būs lielāka atsaucība, nekā pirmajā. Sīkāku informāciju, protams, kā vienmēr, varēsiet atrast forumā, moviemaking sadaļā un protams, ja kādas neskaidrības ar filmiņu veidošanu vai nodošanu, droši prasiet privāti, es nekožu. Nu gan, laikam par daudz nogāju no tēmas, bet nu tad ķeršos kuilim pie ilkņiem.

Noskatoties youtubā treilerus, rodas iespaids, ka nebūs nekas īpašs. Zinu, zinu, ka daudzi tulīt mani apstrīdēs, bet es attaisnošos, ka vispār neesmu nekāds lielais autosacīkšu spēļu cienītājs. Spēle ļoti atgādina spēles iepriekšējās daļas, bet tomēr šis, tas ir mainījies.

Pirmā, visuzkrītošākā lieta ir tā, ka spēle ir kļuvusi daudz reālistiskāka, bet ne tik ļoti, ka to varētu nosaukt par sacīkšu simulatoru. Vēl viena nozīmīgaa pārmainā ir slēgtās trases. Laikam Electronic Arts (EA), beidzot ir saņēmuši aizrādījumus par daudzajiem bojā gājušajiem, kas mēģinājuši pilsētu ielās attēlot spēles sižetus. Tādējādi no spēles tiek pazudināts arī nelegālo autosacīkšu bums. Attiecīgi seko, ka nebūs arī tik aizrajošo bēgšanu no policijas, jo arī policija nebūs. Lielāka vērība būs jāpievērš automašīnas tjūningam. Pat visneicīgākās izmaiņas auto uzbūvē mainīs tās darbības spējas. Kā vēsta EA, būs pieejami tūkstošiem vizuālu un praktisku uzlabojumu no reālām firmām.

Spēlē būs vairāki braukšanas režīmi: Drag, Grip, Speed, un Drift. Diemžēl es neiešu iedziļināties katrā no viņiem, jo gan jau, ka katrs būs pamēģinājis kādu no ipriekšējām spēles daļām, kurās arī bija šie režīmi. Ja nu gadījumā kāds ļoti vēlas dzirdēt, ko katrs no šiem režīmiem nozīmē, tad atsūtiet man PM un es izstāstīšu.

Šai spēlei ir ievērojami uzlabota grafiskā puse un ir piestrādāts arī pie automašīnu detaļām. Pēc ilga laika spēlē atgrizīsies arī iespēja sadauzīt autiņu, kas bija pazudusi kopš 2000 gada. Lai pārbaudītu automašīnas darbību, tiks piedāvāts to pārbaudīt vēja tunelī (kaut kas līdzīgs aerodinamiskajam tunelim formulā 1). Spēlei kā jau pēdējā laikā ierasts, tiks piedāvāts arī online režīms, un oriģinālās spēles īpašnieki tiks iegrāmatoti īpašā statistikas topā.

Spēlē būs iespējams dabūt 60 veidu automašīnas, kas nāk no 26 ražotājiem, pie tam, 8 no tām ir ļoti retas. Viena no mašīnām būs arī jaunā Nissan GT-R PROTO. Un protams, kā gan bez meitenēm? Šajā spēlē būs redzamas īstas meitenes: Krystal Forscutt un Sayoko Ohashi.

Tad nu ar to arī pagaidām beigšu, šīs nedēļas spēļu sarakstu gaidiet otrajā rakstā, un neaizmirstiet sūtīt savus darbus GIGN moviemaking turnīram.
Read comments (21)
Picture of the day
  comments (2)
  archive »
Currently online
Quote of the day
[7:29 PM]! KaPeIKa: Haha pazemo mani izdoma jaunu iesauku man [7:29 PM]! KaPeIKa: pazemo mani izdoma jaunu iesauku man [7:29 PM]! KaPeIKa: pazemo mani [7:29 PM]! KaPeIKa: izdoma jaunu iesauku man [7:30 PM]! KaPeIKa: centraale [7:30 PM]! KaPeIKa: pazemo mani izdoma jaunu iesauku man [7:30 PM] centraale: Labdien, Kapeika7777! Man ir prieks tevi redzēt šeit. Kā es tev varu palīdzēt? Uzdo jautājumu vai pastāsti man, kas tevi interesē!
  comments (0)
  archive »
Game of the day
Flash Game: Park Racing

Members login
login:
pass:
Not registered?
Forgot password?
Live from GIGN