Counter Strike 1.6
Steam veikalā!
vai arī ņem torrentu
ar instalāciju

Komiksu konkurss

posted by macho 30-09-2008, 15:27

Laiks darīt ko nebijušu. Pareizi? Pareizi! Gigns tomēr ir savācis pieteikoši lielu komūnu, lai varētu veikt visdažādākos interesantus un mazāk interesantus masu pasākumus. Varbūt nākotnē tas būs kāds TF2 turnīrs, bet pagaidām tas ir



Pirms es sāku laist sviestu, īsumā darīšu zināmu visu būtiskāko.

1. Lai piedalītos komiksu konkursā, jāievieto savs komikss šeit (tikai neko tur nekomentējiet, komentēšanai ir šis topiks).
2. Komiksam jābūt kādā no sekojošajiem formātiem - .jpg, .gif vai .png. Ja tev ir mazāk par 10 gadiem, tad drīkst būt arī .bmp.
3. Komiksus var iesūtīt līdz 6. oktobrim (neieskaitot, jo citādi tas nebūtu "līdz", ne?), tātad šīs nedēļas laikā. Pēc tam sekos balsošana un konkursa otrā kārta, kurā tiks atlasīti labākie darbi.
4. Komiksiem ir vēlams būt par cs/tf2 tēmu, jo nu šim konkursam tak vajag kaut kādu tēmu, bet lielos vilcienos (tajos ar roku nevis tajos ar vagoniem) var likt komiksu arī par citām spēlēm (es domāju, ka mēs pieņemsim arī komiksu par to kā tu ar mammu ej uz veikalu, ja būs smieklīgs, bet šis saits un visa komūna tā kā vairāk apgrozās ap cs/tf2 un citiem šūteriem, tāpēc vēlams jokus arī tajā rajonā).
5. Komiksu var pievienot postā kā attachmentu vai arī ievietot kādā superhostētājā - bayimg.com, photobucket, imageshack utt. (tas pēdējais nebija hosts, bet gan akronīms, lai gan tajā lapā (utt.com) var arī ieiet, man teiksim rāda "Bad Request (Invalid Hostname)". Ē, prikols, iečekojiet utt.org, heh, inčīgi)
6. Plaģiātus centīsimies noķert cik nu spēsim, bet neko apsolīt nevaram. Ja galīgi neko nevari izdomāt, tad labāk netaisi, nekā zodz citu idejas. Nu neesi asprātīgs, nu neveicas tev komiksu veidošanā, varbūt veiksies mīlestībā (hahaha, protams, ka nē, ej vien slīcināties, mīlestībā veicas tikai tiem, kas māk taisīt komiksus).
7. Komiksus nevajag obligāti zīmēt pašam, var atrast internetā kaut kādas bildes un piemeklēt tekstu klāt. Vei, piemērs. Nav varbūt tas smieklīgākais, bet nu idejas nodemonstrēšanai derēs. OK, saistībā ar neskaidrībām, neliels papildinājums. Idejai komiksā ir jābūt oriģinālai, nedrīkst nospert citu komiksu un vienkārši pielikt savu tekstu, pašam radošajam iznākumam ir jānāk no tevis, autor, nevis no kāda cita.
8. Lol, gandrīz aizmirsu par balvām. Neko dižu jau mēs nevaram piedāvāt, vienīgi slotu tf2/cs serverī. Tas noteikti tiks pirmajai vietai, bet ja būs vairāki patiešām labi darbi, tad mēs noteikti atalgosim arī to autorus ar bonusiem, kas ir mūsu rīcībā.

Vēl ir tāda lieta kā žūrija, kurai locekļi jau ir nokomplektēti un ja nu kāds tomēr vēl atrod topiku kur pieteikties, tad varbūt īpašus eksemplārus mēs pieņemsim, bet tā - nē, paldies. Žūrija lielākoties ir domāta, lai izvēlētos komiksus par kuriem balsot, ja tādu sanāks baigi daudz. Vispār, ja godīgi, es vēl īsti nezinu, vai tāda žūrija vispār būs vajadzīga (ja nu vienīgi plaģiātu atkošanai, bet to jau var jebkurš darīt) bet katram gadījumam tāda tomēr pastāv.

Veiksmi radošajā procesā, cinči! (daudz veiksmes, it īpaši zinot, cik te dažiem ir švaki ar humora izjūtu :)
Read comments (20)

Kas ir cīsiņā mīklā cīsiņā?
[ . ] 17.9 %
Tikai augstvērtīgi produkti
[ . ] 12.8 %
Kaķi
[ . ] 28.2 %
Tikai augstvērtīgi kaķi
[ . ] 9 %
Nagi, ragi un vecā āda
[ . ] 32.1 %
Antioksidants, konservants, stabilizētāji, daļēji hidrogenēti tauki, aromatizētājs, krāsviela, struktūras uzlabotājs un enzīmi
total votes: 78
Counter-Strike BLAST PRO @ Akropole

13. un 14. septembrī(piektdiena un sestdiena), t/c “Akropole” Apollo Kino - pirmo ...
GIGN šauj oldschool pakaļas: The last stand (not again)
Dārgie draugi,

Ir pienācis laiks parādīt, ka pēdējā reize, kurā mēs domājam, ...
INSIDE ar testu
Es gribu geiming contentu latviski. Iespējams, ka tas nav vajadzīgs un, ka tas viss ir s...
HyperTown Riga EXPO - GIVEAWAY!

Čau, sen neesmu neko rakstījis, bet man te palūdza pastāstīt par vienu interesantu ...
Games vol1
Ik pa laikam ierakstīšu kādas spēles ir aktuālas uz doto brīdi. Es pēdējā laikā ...
Kriminālās ekselences fonds

Man ar jāuzraksta pāris vārdi par filmu Kriminālās Ekselences Fonds. Kā jau es ča...

Picture of the day
  comments (2)
  archive »
Currently online
Quote of the day
[7:29 PM]! KaPeIKa: Haha pazemo mani izdoma jaunu iesauku man [7:29 PM]! KaPeIKa: pazemo mani izdoma jaunu iesauku man [7:29 PM]! KaPeIKa: pazemo mani [7:29 PM]! KaPeIKa: izdoma jaunu iesauku man [7:30 PM]! KaPeIKa: centraale [7:30 PM]! KaPeIKa: pazemo mani izdoma jaunu iesauku man [7:30 PM] centraale: Labdien, Kapeika7777! Man ir prieks tevi redzēt šeit. Kā es tev varu palīdzēt? Uzdo jautājumu vai pastāsti man, kas tevi interesē!
  comments (0)
  archive »
Game of the day
Flash Game: Futbols

Members login
login:
pass:
Not registered?
Forgot password?
Live from GIGN