Counter Strike 1.6
Steam veikalā!
vai arī ņem torrentu
ar instalāciju

Sākam rakstīt sūdu.

posted by macho 16-04-2009, 11:17

Labdien, sveicināti otrajā protesta dienā. Es jums labprāt būtu pastāstījis par jauno spēli "The Last Remnant", bet tā nu sanāca, ka mani vakar iztraucēja un es viņu īsti nedabūju paspēlēt. Savukārt šodien jāiet uz Latvijas-Slovākijas spēli, lai var pateikt "čau" Marselam Hosam, tāpēc arī šodien man nesanāks šo spēli aiztikt (varbūt tikai nedaudz).

Tāpēc pavervelēšu par tf2. Sāksim ar oficiālo blogu - teamfortress.com, šī nu būtu lapa, kas jebkuram tf2 spēlētājam ir regulāri jāiečeko. Pēdējā jaunumā džekiņi ir ielikuši vairākus linkus uz mūvijiem, kuros var redzēt, kā tf2 pro džeki dara tās lietas. Visnereālākais manā skatījumā ir 3 airshoti pēc kārtas, kas bija laikam week 2 pirmajā vietā. Unreal, kā viņš to pēdējo raķeti trāpa. Ir vērts uzmest aci arī kādai demkai, iesaku jebkuru, kur ir Reptile galvenajā lomā, uz to džekiņu skatīties nekad nav garlaicīgi. Inčīgas ir coL demkas, kā arī vecās Pandemic un iDemise spēles (iDemise tagad ir Pandemic un Pandemic tagad ir coL, viss ļoti vienkārši). Vērtīgi ir uzmest arī aci kādai eiropiešu demkai (gotfragā gan tādu ir maz), jo eiropiešiem ir skillotāki demomani (teiksim, tas ko dara komandas Dignitas demomens ryb, ir vienkārši pizģec). Runājot par skillu, vairāki ļoti kruti džeki spēlē šajā serverī, tai skaitā 2 čalīši no Dignitas.

Runājot par citām lietām, kā jau zināms, tad nākamais update būs veltīts snaiperim (kā to jau var izlasīt minētajā tf2 oficiālajā blogā), šajā sakarā jau ir vairākas oriģinālas idejas. Man gan neticās, ka Valve uztaisīs sniper rifle alternatīvu - arbaletu no Half life, bet tas NOTEIKTI būtu kruta. Nenoliedzami.

Vēl kāda lieta, ko gribēju piebilst. Steam veikalā ik pa laikam var nopirkt visādas interesantās spēlītes, pēdējā inčīgā, ko ievēroju ir šī - iečekojiet trailerīti, sapratīsiet par ko es runāju. Es jau demo versiju novilku, nav bijis laika paprovēt, bet izskatās baigi jautri. Negribās gan maksāt 14 evrikus par to, būs jāpagaida kādi weekend deali, kad ir superatlaides un tad jānopērk.

Tā. Ko vēl es esmu aizmirsis? Ā, ir viena lieta, par kuru es netieku skaidrībā - ja vilcienam ir divas lokomotīves galos un pa vidu divi vagoni, kurš ir otrais vagons? Pieņemsim, ka vilciens stāv uz vietas. Man sāk izskatīties, ka uz šo jautājumu nav iespējams atbildēt. Teorētiski teiksim, ja tas stāv stacijā, bet brauks uz Cēsīm, tu apskaties, kura lokomotīve ir Cēsu virzienā un tad otrais vagons sanāk pie otras lokomotīves (tas nav pilnībā pareizi īstenībā), bet vienmēr jau nav tik vienkārši. Ja vilciens teiksim vienkārši stāv un var braukt uz jebkuru pusi - noteikt otro vagonu ir neiespējami.

Labi, laiks likt jaunuma tagus!

Jaunuma tagi: team fortress 2, sniper, snaiperis, pro, demo, demkas, krušīšana, airshoti, asās filmiņas, pārākie kadri, blogs, blogošana, blogosfēra, 3G, vilciens, divas lokomotīves, kurš ir otrais vagons?, and yet it moves, Cēsis.

Ā, jā 3G es pieliku tāpēc, ka es pirkšu 3G telefonu. How cool is that?

P.S.
jaunuma bilde rawkz.
Read comments (38)
Picture of the day
  comments (2)
  archive »
Currently online
Quote of the day
[7:29 PM]! KaPeIKa: Haha pazemo mani izdoma jaunu iesauku man [7:29 PM]! KaPeIKa: pazemo mani izdoma jaunu iesauku man [7:29 PM]! KaPeIKa: pazemo mani [7:29 PM]! KaPeIKa: izdoma jaunu iesauku man [7:30 PM]! KaPeIKa: centraale [7:30 PM]! KaPeIKa: pazemo mani izdoma jaunu iesauku man [7:30 PM] centraale: Labdien, Kapeika7777! Man ir prieks tevi redzēt šeit. Kā es tev varu palīdzēt? Uzdo jautājumu vai pastāsti man, kas tevi interesē!
  comments (0)
  archive »
Game of the day
Flash Game: Futbols

Members login
login:
pass:
Not registered?
Forgot password?
Live from GIGN