Counter Strike 1.6
Steam veikalā!
vai arī ņem torrentu
ar instalāciju

9

posted by macho 23-04-2009, 11:25

Labrīt. Sveicināti protesta.... ē, 9-ajā dienā? Laikam. Es vienu brīdi domāju, ka pilnīgi viss, ko šodien rakstīšu, būs dzejā, bet tas vienu brīdi varētu apnikt, tāpēc pieturēsimies pie vecā, labā - sviestainā stila. Man pirmdien nebija laika, jo man vajadzēja braukt ciemos un iepazīties ar seriālu "United stats of Tara" - inčīgs sūds. Otrdien vajadzēja iet uz Iron Maiden filmu Flight 666, kas jāsaka, kā ir (bija pareizāksakot) - riktīgi norāva jumtu. Kaut kas man drausmīgi imponē faktā, kad ~80 000 cilvēku vienbalsīgi dzied, teiksim vārdus "Fear of the dark", kas ir arī dievīgas dziesmas nosaukums. Biļetes, kā jau pienākas, maksāja 6.66Ls un Jurko izdzēra divus 0.8L aliņus (haha, kā viņam pēc tam mīzt gribējās). Nebija bijusi tā laime īpaši iedziļināties Iron Maiden aizkulisēs, vai vispār kaut kādā info par grupu, dalībniekiem, vobšem jebko, kas nav viņu dziesmas. Tad nu beidzot sanāca un sapratu, ka viņi ir reāli forši čalīši.

Un trešdien, to jesķ vakar, es biju priecīgs, ka man BEIDZOT ir vakars priekš SEVIS un es viņu laimīgi pavadīju izejot Braid, dabūjot "Trials 2" 58 vietu pasaulē vienā trasē un pašaudoties TF2. TĀPĒC, es vakar īpaši neaizrāvos ar visādu sūdu rakstīšanu šeit.

Nu ko, TF2 lielas pārmaiņas gaidāmas. Pēc pēdējā apdeita iebāzts kaut kāds maģisks bakpaks un katram charam acīmredzot būs kaut kāda galvassega. Daži ir jau atraduši pāris jaunos gadžetus, kā redzams. Veiksmīgie viņi! Kā jau Valvists Robins Vōlkers minēja (viņš īstenībā neminēja, viņš totāli zināja), tad cilvēciņiem, kas spēlē ar vienu, divām klasēm būs baigākā dažādība spēles stilā, savukārt cilvēciņiem (es šeit nedomāju tikai midžetus, bet arī pārējos), kas spēlē ar daudz klasēm, nebūs tāda dažādība. Ko tas nozīmē - sanāk tajā backpakā varēs sabāzt dahuja gadžetus - teiksim skautam tur kājas apsējs (speed +5%), rokas apsējs (dmg +5%), 5 dažādas beizbolenes, 6 kepkas utt., utjpr. Sanāk baigākais RPG staffs, nez uzvelkot pilnu kitu viņš moš vēl sāks mirdzēt kā ziemassvētku eglīte? Nu katrā ziņā, tur būs kaut kas baigi, baigi.

Ā, jā, iznāca trešais nedēļas TOP 10 plays viģiks. Ja nu kāds palaida garām, tad ielinkoju arī pirmo un otro.

Kas attiecas uz manu lielisko, jauno telefonu c905, tad es viņu mīlu. Līdzīgi kā maddox aizpagāšgad mīlēja savu nokia telefonu. Kā jau pirms tam rakstīju, nopisos ar to PC suite huiņu, kuru vienā brīdī gribēju ierakstīt diskā un tad to disku SAPLĒST VISDRAUSMĪGĀKAJĀ VEIDĀ EVER, bet vienā brīdī nomierinājos, jo kontaktus no vecā telefona uz jauno pārmetu ar simkarti. Atlikušos, kas bija saglabāti pašā telefonā, pārkopēju uz simkarti pāri vecajiem numuriem (kas nebija viegli, jo man vecajam mobīlajam džoistiks nestrādā) un tad pārkopēju vēlreiz uz jauno. Par vecajām SMS gan es varu aizmirst, jo pie tā jobanā PC suite mans vecais k510i vienkārši neslēdzās, toties, lai es to noskaidrotu, vajadzēja uzinstalēt ČETRUS draiverus. Tagad mans jaunais telefons vienkārši stāv uz galda un es dažreiz viņu paņemu un attaisu vienkārši tāpat, tāpēc ka es to VARU. Viņam tur čupa fīču, kādā brīvākā brīdī eksplorēšu iespējas.

Ak jā, tā kā es strādāju valsts maizītē, kuru patlaban apšķērēs uz 40%, kas priekš manis nozīmē vairāk brīva laika, tad arī cerams sūdus sākšu krāmēt šeit nopietnā daudzumā, lai worms JŪT PROTESTU, citādi pēdējā laikā man īsti nav laika un tāds vārgs protests sanāk.

Jaunuma tagi: mīlestība no pirmā acu skatiena, iron maiden, filma, jurko, jurko grib čurāt, jurko skrien uz tualeti, paspēs, nepaspēs, bļin, tomēr paspēja, mans mīļākais tags, tags, braid, awesome game, tf2, afro, update, zaibis, top 10 plays, frag video, ir labs, c905, sirsniņas, mīlestība uz mūžu, nu vai vismaz uz garantijas laiku, pc suite sūkā, un sūkā smagi, jaunums.
Read comments (6)
Picture of the day
  comments (2)
  archive »
Currently online
Quote of the day
[7:29 PM]! KaPeIKa: Haha pazemo mani izdoma jaunu iesauku man [7:29 PM]! KaPeIKa: pazemo mani izdoma jaunu iesauku man [7:29 PM]! KaPeIKa: pazemo mani [7:29 PM]! KaPeIKa: izdoma jaunu iesauku man [7:30 PM]! KaPeIKa: centraale [7:30 PM]! KaPeIKa: pazemo mani izdoma jaunu iesauku man [7:30 PM] centraale: Labdien, Kapeika7777! Man ir prieks tevi redzēt šeit. Kā es tev varu palīdzēt? Uzdo jautājumu vai pastāsti man, kas tevi interesē!
  comments (0)
  archive »
Game of the day
Flash Game: Dangerous Dave

Members login
login:
pass:
Not registered?
Forgot password?
Live from GIGN