Counter Strike 1.6
Steam veikalā!
vai arī ņem torrentu
ar instalāciju

WE WANT YOU!

posted by samuray 25-04-2009, 22:55

Kamēr macho turpina rakstīt savus sūdus, painformēšu jūs par to, ko ir izplānojis mūsu Odiņš. Tā kā es arī gribu blogu, tad varat uzskatīt arī šo rakstu par sava veida protestu. Odiņa plānos ir uzpeldējusi ideja taisīt TF2 mūviju ar interesantiem spēles fragu momentiem no GIGN servera.

Ja jums ir sanācis kādu interesanti uzspridzināt, vai vienam pašam iznest visu pretinieku komandu, jums PM veidā par to jāpaziņo Odiņam. Ziņojumā norādiet precīzu datumu un laiku, kad notiek "kaut kas foršs". Vēlams (ja rubī) ieiet http://pussy.gign.lv/tf2.gign.lv un dabūt direct linku uz demo. Tāpat vēstulē obligāti norādīt izpildītāja niku un arī pašas "neatkārtojamās darbības". Ja kādam ir kāda forša POV demka, arī to varat kaut kur nohostēt (teiksim yy.lv) un PM veidā atsūtīt linku. Vēlos vēlreiz piebilst, ka der tikai GIGNā spēlēti demo. Kas ir forši kadri? Tas, kas negadās katru dienu. Nenormāli ultra killi īsā laika sprīdī, visādi melee multikilli u.c. neparastas darbības. Lai nestu jums aptuvenu nojausmu, ko mēs gribam redzēt tajā mūvijā, iesaku vēlreiz noskatīties tos trīs top10 video, par ko savos rakstos runāja biedris macho.

Tā kā ir klāt pavasaris, tad nedaudz pastāstīšu, ar ko es nodarbojos šajā burvīgajā, siltajā laikā. Kā jau katra kārtīga mednieka pienākums, arī es pavasarī nodarbojos ar stigu tīrīšanu. Uz mežu, uz mežu... un cirvjus, zāģus ratos, un pats pa virsu kratos. To, ka divas dienas esmu pavadījis mežā cirzdams un zāģēdams, liecina traktorista cienīgais iedegums. Tā nu divas stigas kārtīgi attīrīju no vējā sagāztiem kokiem, zem smagās sniega segas nolūzušajiem zariem un biezi saaugušajiem krūmiem. Tagad nākamā lieta sarakstā ir pēdējie piebarošanas darbi, pirms meža cūku medību sākuma 1. maijā. Vakar pabeidzām pēdējo medību tornīti. Īstenībā 3 tornīšus, jo redz, kur cūkas bijām iebarojuši un tornīti paspējuši jau uzcelt, tā zeme pieder kaut kādam debīlam lauķim, kurš tur grasās pēc pāris gadiem stādīt eglītes un tad nu viņš domā, ka tās cūkas te viņam visu mūžu nāks un ēdīs viņa eglītes. Tad nu ņēmām un pārtaisījām tornīti metrus 100 nostāk. Kā dzenam pēdējo naglu, lauķis atkal klāt... "Kā jums tā veicās, atkal uztrāpījāt uz manas zemes!" Mēģinājām šim ieskaidrot, ka tās cūkas viņam neko neizdarīs, bet tā kā izskatījās, ka no medībām šim sajēga maza, tad viņš pasūtīja mūs tālāk un parādīja, kur beidzas viņa zeme. Tad nu tur arī uzmočījām trešo tornīti. Lieki teikt, ka visa piebarošana tagad jāsāk no jauna un jācer, ka pa nedēļu cūkas paspēs paiku uziet. Reku jums maziņš pavasara prieciņš. Vēl tāda lieta, kas man pēdējās nedēlas liek trijos naktī celties, ir medņu riests. Tā kā es jau vienu pērn nomedīju, šogad mērķis bija ar kameru noķert šo burvīgo izrādi, bet nekā! Nāksies vien atlikt uz nākamo gadu un šoreiz parādīšu, ar youtubes starpniecību, kā tas notiek Norvēģijā. Vispār jau, par cik man ir izdevies tikt pie baigi foršās kameras, tad ir doma nopietnāk pievērsties dzīvnieku filmēšanai dabā. Tā kā, ja būs blogs, būs man vieta, kur izpausties.

Vēl vēlējos jums darīt zināmu, ka Steamā šajā nedēļas nogalē ir pieejama atlaide Orange Box. Es domāju, ka visi zin, kas tas ir, un ka atlaide no 50 uz 10 eiro ir ievērojama. Ja nu tomēr kāds nezin, kas Orange Box ir par brīnumu, tad iesaku ieskatīties manā pirmajā rakstā šajā burvīgajā lapā. Nenokavējiet izdevību!
Read comments (14)
Picture of the day
  comments (2)
  archive »
Currently online
Quote of the day
[7:29 PM]! KaPeIKa: Haha pazemo mani izdoma jaunu iesauku man [7:29 PM]! KaPeIKa: pazemo mani izdoma jaunu iesauku man [7:29 PM]! KaPeIKa: pazemo mani [7:29 PM]! KaPeIKa: izdoma jaunu iesauku man [7:30 PM]! KaPeIKa: centraale [7:30 PM]! KaPeIKa: pazemo mani izdoma jaunu iesauku man [7:30 PM] centraale: Labdien, Kapeika7777! Man ir prieks tevi redzēt šeit. Kā es tev varu palīdzēt? Uzdo jautājumu vai pastāsti man, kas tevi interesē!
  comments (0)
  archive »
Game of the day
Flash Game: Dangerous Dave

Members login
login:
pass:
Not registered?
Forgot password?
Live from GIGN