Counter Strike 1.6
Steam veikalā!
vai arī ņem torrentu
ar instalāciju

Kas man patīk.

posted by macho 14-05-2009, 12:40

Man patīk daudzas lietas. Man patīk garas brīvdienas, man patīk sieviešu krūtis, man patīk garšīgs alus, sēdēt zālītē jaukā dienā, prātuļot par visādiem sūdiem, dinozauru cīņas ar robotiem, kuri ir nošķiesti ar asinīm bez jebkāda īpaša iemesla. Man patīk skaļi nopirsties, bet tā lai apenes paliek sausas, man patīk biroja piederums - steipleris, jeb kniedētājs un viņa ARCH ENEMY - atkniedētājs, kuru es jau kādu labu laiciņu esmu saspiedušu iebāzis skočā, bet viņu izņemot, šis tāpat attaisas bez problēmām - prikols. Man patīk zilas debesis, īstenībā sarkanas arī patīk. Droši vien, ja tās varētu uztaisīt zaļas, tad arī būtu inčīgi. Man patīk garšīgi paēst, vispār garšīgas lietas ir diezgan patīkamas. Man patīk arī ar telefona klausuli klapēt pa papīra paku. Telefona klausule vispār ir ļoti patīkams klapēšanas objekts. Viņu paņem rokās un uzreiz - ir vēlme pa kaut ko sist. Bet tas attiecas tikai uz tām telefona klausulēm, kurām ir vads klāt. Tās kurām nav vada klāt - nu ja godīgi - tad tās var iet DIRST.

Pie kā es paliku? Ā, jā, pie lietām, kas man patīk. Man patīk palauzīt galvu, paštukot lietiņas. Teiksim vienreiz 16 gadu vecumā datorsalonā redzēju video, kur viens skūts čalis bāž galvu vagīnā vienai sievietei. Tāds īpatnējs skats. Un tad nu es brīnījos un nedaudz paštukoju - kā tas ir iespējams. Un kā tas čalis jutās. Hm, iedomājaties, staigāt ar to sievieti ķipa ar tādu kā cepuri. Diezgan frīkaini. Pie tam - es pieņemu, ka tā sieviete bija uzbudinājusies un mitra (citādāk jau galvu neiebāztu), līdz ar to atkrīt bonuss par to, ka lietus laikā galva paliks sausa, jo tā jau ir mitra. Nezinu kāpēc lai kāds to darītu. Bet nu tajā video jau viss skaidrs - tas tiek darīts tāpēc, ka tā VAR izdarīt, reāli, ja tas džeks varētu iebāzt savu dirsu viņai vagīnā, tad to arī noteikti nofilmētu. Haha, un tad viņš varētu tur iedirst. Hahahaha, tādu šķidro. UN TAD tā sieviete varētu dirst, arī tādu šķidro un kamēr viņai no vagīnas tek sūdi, sanāk tāda DUBULTDIRŠANA - the awesomest thing the internet has ever seen.

Vispār tas galīgi nebija tas par ko es gribēju runāt. Bet lai jums te nebūtu jāspiež uz LASĪT TĀLĀK, es tālāk nerakstīšu savu garo rakstu, bet turpināšu to nākamajā rakstā. UN TAS REIZĒ IR ARĪ MANS PROTESTS PROTAMS PRET TO, ka te nav (es beidzu rakstīt capslockā, jo man zb šiftu turēt) BLOGOŠANAS IESPĒJU (ei, atkal iepatikās). Dzirdi worm? Pareizākprasot, lasi worm? Lasi, ja? NU TAD IZLASI MAN SPALVAS NO DIRSAS. MUAHAHAHAHA, es šodien dedzinu. Paldies tam, kurš man šo ģeniālo joku iemācīja, esmu neizsakāmi pateicīgs.

Labi, es tagad skrienu ēst, nākošo jaunumu uzrakstīšu kad atnākšu.

o, atnācu, jāpieliek jaunuma tagi.
Jaunuma tagi:
sūds, patīkamas lietas, tās nav krūtis, tie ir PUPI, PUPI!, kniedētājs, atkniedētājs, bāzt galvu vagīnā, telefona klausule, tags, protests, reāls protests, pārtika.
Read comments (7)

Kas ir cīsiņā mīklā cīsiņā?
[ . ] 17.9 %
Tikai augstvērtīgi produkti
[ . ] 12.8 %
Kaķi
[ . ] 28.2 %
Tikai augstvērtīgi kaķi
[ . ] 9 %
Nagi, ragi un vecā āda
[ . ] 32.1 %
Antioksidants, konservants, stabilizētāji, daļēji hidrogenēti tauki, aromatizētājs, krāsviela, struktūras uzlabotājs un enzīmi
total votes: 78
Counter-Strike BLAST PRO @ Akropole

13. un 14. septembrī(piektdiena un sestdiena), t/c “Akropole” Apollo Kino - pirmo ...
GIGN šauj oldschool pakaļas: The last stand (not again)
Dārgie draugi,

Ir pienācis laiks parādīt, ka pēdējā reize, kurā mēs domājam, ...
INSIDE ar testu
Es gribu geiming contentu latviski. Iespējams, ka tas nav vajadzīgs un, ka tas viss ir s...
HyperTown Riga EXPO - GIVEAWAY!

Čau, sen neesmu neko rakstījis, bet man te palūdza pastāstīt par vienu interesantu ...
Games vol1
Ik pa laikam ierakstīšu kādas spēles ir aktuālas uz doto brīdi. Es pēdējā laikā ...
Kriminālās ekselences fonds

Man ar jāuzraksta pāris vārdi par filmu Kriminālās Ekselences Fonds. Kā jau es ča...

Picture of the day
  comments (2)
  archive »
Currently online
Quote of the day
[7:29 PM]! KaPeIKa: Haha pazemo mani izdoma jaunu iesauku man [7:29 PM]! KaPeIKa: pazemo mani izdoma jaunu iesauku man [7:29 PM]! KaPeIKa: pazemo mani [7:29 PM]! KaPeIKa: izdoma jaunu iesauku man [7:30 PM]! KaPeIKa: centraale [7:30 PM]! KaPeIKa: pazemo mani izdoma jaunu iesauku man [7:30 PM] centraale: Labdien, Kapeika7777! Man ir prieks tevi redzēt šeit. Kā es tev varu palīdzēt? Uzdo jautājumu vai pastāsti man, kas tevi interesē!
  comments (0)
  archive »
Game of the day
Flash Game: Dangerous Dave

Members login
login:
pass:
Not registered?
Forgot password?
Live from GIGN