Counter Strike 1.6
Steam veikalā!
vai arī ņem torrentu
ar instalāciju

Jaunā unlock sistēma

posted by macho 24-05-2009, 10:53

Kaut kā izskatās, ka Valve ir diezgan spēcīgi nofeilojusi ar savu jauno unlocku sistēmu - neliels piemēriņš. Lai gan es esmu spēlējis kādas ~4h un esmu dabūjis jarate un KGB (kas man protams jau bija), man vēl ir diezgan paveicies nekā vienam čalītim, kurš spēlējis bija kādas 16h un dabūjis 8 (faking astoņus) backburnerus. Šī izskatās pēc it kā labi gribētas Valves idejas, kuru diemžēl nav iespējams notestēt. Šaubos, ka viņiem tur bija kaut kādi ~50 cilvēki, kas reāli pavadīja kādas 30h spēlējot tf2 un pēc tam dodot atsauksmes par to sistēmu. Valve gribēja, lai nav achievement farmings, rezultātā cilvēki jūtas apmēram šādi. Nav pat tā, ka daļai nepatīk un daļai patīk, cik es esmu ievērojis, apmēram 80% cilvēki ir ļoti neapmierināti ar šito. Ja pirms tam es apzinājos, ka unlockus var dabūt godīgā ceļā un nekādā gadījumā negrasījos viņus farmot, tad tagad es vairs neesmu tik drošs un iespējams gribēšu pievienoties kādam no daudzajiem fermeriem. No otras puses - gan jau ka es to vēl kādu laiciņu nedarīšu, jo negribu nospēlēto statistiku čakarēt, kas to zin - iespējams, ka es būšu viens no tiem retajiem, kuram paveiksies.

Viena pozitīva lieta no šī visa - TF2 ir spēlētākā steam spēle (nospiediet tur lejā uz "View Steam players per game"). Patlaban kad skatījos TF2 bija gandrīz vairāk spēlētāju nekā CSS un CS kopā.

It kā reāli kruts apdeits ar visiem stilīgajiem unlockiem un tā tālāk, bet tomēr nav kruts apdeits, jo aitemus neviens nedabū. Lai gan tā paanalizējot visu, man rodas aizdomas, ka Valvei vienmēr ir bijusi vēlme, lai cilvēki pēc iespējas ilgstošāk vāc achievementus un unlockus, jo tas ir tas, kas viņus notur pie spēles -> uztur lielu spēlētāju skaitu -> ??? -> profit. Vienīgais, ar šito viņi ir nošāvuši tik greizi, ka man liekas, ka viņi neizturēs spēlētāju spiedienu un kaut ko tai savā sistēmā pamainīs.

Labi, pietiks par negatīvo. Paņemam pauzīti no šī visa un noskatāmies 2nd Pyro Taunt Kill compilation.

edit:
iegāju vienā achievement_idle serverī. Iekāpu spectatoros. Skatīsimies kas notiks.

edit2:
ā, nu jā, aizmirsu pateikt, ka to serveri nošatdaunoja pēc hvzcik minūtēm, dabūju FAN :) Paspēlēju pēc tam normāli pāris kartes un dabūju kritzkriegu un vēl kaut kādu aitemu kas man bija. Vēl nezinu vai izmantošu tos achievement serverus vai ne - droši vien, ja vēl ilgi nedabūšu nevienu jauno aitemu, tad izmantošu. Un ja pirms tam, tie kas farmoja ačīvmentus man likās n00bz0ri, tad tagad es to pilnībā saprotu.
Read comments (33)

Kas ir cīsiņā mīklā cīsiņā?
[ . ] 17.9 %
Tikai augstvērtīgi produkti
[ . ] 12.8 %
Kaķi
[ . ] 28.2 %
Tikai augstvērtīgi kaķi
[ . ] 9 %
Nagi, ragi un vecā āda
[ . ] 32.1 %
Antioksidants, konservants, stabilizētāji, daļēji hidrogenēti tauki, aromatizētājs, krāsviela, struktūras uzlabotājs un enzīmi
total votes: 78
Counter-Strike BLAST PRO @ Akropole

13. un 14. septembrī(piektdiena un sestdiena), t/c “Akropole” Apollo Kino - pirmo ...
GIGN šauj oldschool pakaļas: The last stand (not again)
Dārgie draugi,

Ir pienācis laiks parādīt, ka pēdējā reize, kurā mēs domājam, ...
INSIDE ar testu
Es gribu geiming contentu latviski. Iespējams, ka tas nav vajadzīgs un, ka tas viss ir s...
HyperTown Riga EXPO - GIVEAWAY!

Čau, sen neesmu neko rakstījis, bet man te palūdza pastāstīt par vienu interesantu ...
Games vol1
Ik pa laikam ierakstīšu kādas spēles ir aktuālas uz doto brīdi. Es pēdējā laikā ...
Kriminālās ekselences fonds

Man ar jāuzraksta pāris vārdi par filmu Kriminālās Ekselences Fonds. Kā jau es ča...

Picture of the day
  comments (2)
  archive »
Currently online
Quote of the day
[7:29 PM]! KaPeIKa: Haha pazemo mani izdoma jaunu iesauku man [7:29 PM]! KaPeIKa: pazemo mani izdoma jaunu iesauku man [7:29 PM]! KaPeIKa: pazemo mani [7:29 PM]! KaPeIKa: izdoma jaunu iesauku man [7:30 PM]! KaPeIKa: centraale [7:30 PM]! KaPeIKa: pazemo mani izdoma jaunu iesauku man [7:30 PM] centraale: Labdien, Kapeika7777! Man ir prieks tevi redzēt šeit. Kā es tev varu palīdzēt? Uzdo jautājumu vai pastāsti man, kas tevi interesē!
  comments (0)
  archive »
Game of the day
Flash Game: Dangerous Dave

Members login
login:
pass:
Not registered?
Forgot password?
Live from GIGN