Counter Strike 1.6
Steam veikalā!
vai arī ņem torrentu
ar instalāciju

Fantāzijas

posted by macho 02-06-2009, 11:36

Ķipa mierīgi graužu salmiņus, ienāku uzmest aci gignā, gribu iekakāt kārtējo savu bezjēdzīgo domu graudu, tūlīt spiedīšu uz pogas "ieblogo savu sūdu", bet tad attopos - JO TĀDAS POGAS TE NAV. Worm? HALLO!!!??? Tu laikam domā, ka protests ir beidzies. Tās ir vistīrākās muļķības. Šīs muļķības ir tik tīras it kā būtu noberztas ar CILLIT MAGIC, tad nospodrinātas ar MR. PROPER un tad tās būtu nomazgājušas 5 šķīstas jaunavas ar faking PIENU. TIK tīras muļķības, vēl tīrākas nekā Deksters tajā Dekstera Laboratorijas sērijā, kur viņš, lai izvairītos no netīrumiem, uzklāja sev tādu plānu ķipa plēves kārtiņu.

Tagad, kad esam noskaidrojuši, cik tīras ir šīs muļķības, tad es beidzot varu pastāstīt ko es īsti gribēju teikt. Vobšem, man ik pa brīdim ienāk prātā tāda spontāni slimā inovatīvā ideja. Teiksim - sēžu darbā vienā sēdē (prikolīgs nosaukums - sēde. Kad es būšu boss, es taisīšu dahuja sēdes un tur NEVIENS NESĒDĒS - mums būs sēde un tur visi stāvēs kājās. "LABDIEN, JŪSU MĪĻĀKAIS BOSS MAČO JŪS AICINA UZ SĒDI KORIDORĪ" - un 99 darbinieki teiks "bļeģ, atkal jāstāv 2h kājās būs, kā man besī tas idiots", bet viens čalītis būs ķipa "LOLOLOL, tā ir sēde, bet mēs stāvam kājās, hahaha" - LŪK, šī viena cilvēka dēļ, es to darīšu, jo viņam būs smieklīgi) un tad (atcerieties, pirms garās iekavas es sēdēju sēdē) man iešaujas prātā - kāda būtu pārējo cilvēku reakcija, ja es sataisītu sev vajadzību, tad fiksi uzlektu uz galda, norautu bikses un SPIESTU LIKE THERE'S NO TOMORROW - un man iznāktu tāds EKSPLOZĪVS šķidrais. Think about it - ja es to izdarītu pietiekoši ātri, tad daži cilvēki (it īpaši tā resnīte) nepaspētu aizmukt un tiktu aptašķīti. Mani arī nerautu nost, jo es taču esmu visiem labi zināmais un draudzīgais mačo, neviens ātrumā neattaptos - ja tas būtu kāds svešs cilvēks, tad to norautu pirms viņš paspēj izspiest savu dibena sakāmo. Kādas būtu cilvēku sejas, šausmu pārņemtas - viņi būtu totāli šokēti, neticīgi skatītos, izskanētu "ak dievs", "ārprāts", "ko tu dari?" un tamlīdzīgi teksti un es skatītos viņu acīs un gūtu no šī šoka baudu, iespējams, tur pat uz vietas man saceltos un es fiksi nodročītu, kamēr viņu sejas pārvēršas vēl paniskākā baiļu izteiksmē, ahh, tas būtu skaisti.

Vai arī teiksim - persona, kuru tu pazīsti kādu laiciņu, ne pārāk ilgu, bet no otras puses, pietiekoši ilgi, teiksim 6 mēnešus. Jums ir izveidojusies tāda kā draudzība un vienā brīdī tā otra persona tev uztic kaut kādu savu mantu - maku vai somu, un pati uz brītiņu kaut kur aiziet (teiksim tualeti). Un tad tu NOTINIES. Tu vienkārši viņu aplaupi. Makā ir labi ja 5Ls, bet tieši tas ir svarīgi - apzagt šo personu par nelielu summu - tā, lai no sākuma viņa domā "hei, kur gan viņš palicis", bet ar laiku saprot, ka ir apzagta. Šajā gadījumā to nevar darīt ar senu, vecu, labu draugu, jo viņš nodomās, ka kaut kas ir noticis un nemaz nepieļaus domu, ka ir apzgats. Bet personai, ar kuru esi ne pārāk sen pazīstams, tāda doma ienāks prātā. Un iedomājieties to nesapratni, to WTF izteiksmi - kā tas ir iespējams - viņš, normāls cilvēks, un šitā izdarīja, es nespēju noticēt. UN ES - tikmēr ar binokli no attāluma noraugos šajā sejas izteiksmē un kaislīgi kapāju dūrē! Šis plāns man patīk pat labāk par iepriekšējo, jo mazākas iespējas izgāzties, pirmajā gadījumā tomēr iespējams, ka kāds patraucēs.

Un trešais gadījums, par ko es regulāri domāju - ar meiteni. Šeit priekš lielākas nesapratnes un baiļpilnas sejas izteiksmes būtu vēlams ar viņu būt ilgās attiecībās - būt mīļam, jaukam, gādīgam, spējīgam gultā, vairākvārdsakot - apmierināt viņu visās dzīves jomās. Un tad vienu dienu ejot mājās no veikala kādā nomaļākā vietā nolikt savu maisiņu, nedaudz atgrūst viņu un teikt "Ir viena lieta, ko es kvēli vēlos izdarīt" un pagriezties pret viņu. Meitenes sejā jau ir nesapratne, iespējams viņa kaut ko prasa, bet daudz negaidot seko sitiens pa seju. Jāizdara ir vairāki mērķtiecīgi sitieni pa seju, bet ir jābūt ļoti uzmanīgam - nedrīkst sist pa vēderu un jāuzmanās, lai viņa nesāk raudāt, vajag tieši tik daudz, lai viņa būtu nokritusi un izbijusies un nesaprot, ko darīt - raudāt it kā gribas, bet KĀPĒC VIŅŠ MANI SIT? Viņš - foršais, jaukais, blabla. Un tad, pieiet pie viņas, guļošas, trīcošas un elsojošas, izvilkt pimpi un jau pēc pāris sekundēm noliet viņu ar karstām spermas šaltīm, gūstot neaprakstāmu baudu no viņas izbiedētās un šokētās sejas izteiksmes ^___^

Tikai nesakiet, ka neesiet par šo iedomājušies :)
Būšu mīksts un atzīšos, ka realizēt diemžēl neko no šī nespēšu, jo maita daba mani ir apveltījusi ar jauku raksturu un man nesaceļas no cilvēku sejām, kuras rotā bailes un šoks. Žēl :) Bet es tagad apsveru iespēju uzrakstīt scenāriju filmai, kur galvenajam varonim patīk šo darīt - kaut kāda psihisks gļuks or something.

p.s.
to pēdējo rindkopu es uzrakstīju, lai nebūtu pārpratumu, kurus jūs, dārgie, bez humora izjūtas apveltītie lasītāji, regulāri radiet.

Jaunuma tagi: tags, stāsts, MUĻĶĪBAs, blogs, protests, nigeri, izvarošana, ejakulācija, diršana, visādas citas labas lietas
Read comments (40)
Picture of the day
  comments (2)
  archive »
Currently online
Quote of the day
[7:29 PM]! KaPeIKa: Haha pazemo mani izdoma jaunu iesauku man [7:29 PM]! KaPeIKa: pazemo mani izdoma jaunu iesauku man [7:29 PM]! KaPeIKa: pazemo mani [7:29 PM]! KaPeIKa: izdoma jaunu iesauku man [7:30 PM]! KaPeIKa: centraale [7:30 PM]! KaPeIKa: pazemo mani izdoma jaunu iesauku man [7:30 PM] centraale: Labdien, Kapeika7777! Man ir prieks tevi redzēt šeit. Kā es tev varu palīdzēt? Uzdo jautājumu vai pastāsti man, kas tevi interesē!
  comments (0)
  archive »
Game of the day
Flash Game: Dangerous Dave

Members login
login:
pass:
Not registered?
Forgot password?
Live from GIGN