Counter Strike 1.6
Steam veikalā!
vai arī ņem torrentu
ar instalāciju

GIGN Zelta Talanti!

posted by samuray 18-06-2009, 10:57

Kā jau būsiet pamanījuši, ir pienākusi vasara, laiks palicis siltāks un skola ir beigusies. Kādam pavisam beigusies, bet kāds atkal 1. septembrī ar puķu pušķi padusē atsāks pildīt savus skolnieka pienākumus. Lai jūs pa vasaru pavisam neaizmirstu par skolu, izdomāju uztaisīt tādu kā atrakciju, kur uzvarētājam būtu iespēja kādu laiku nemaksāt par savu reģistrēto niku/steamid, vai to iegūt. Tātad atrakcija būs konkurss saistībā ar Team Fortress2. Nu jūs tak zināt to spēli, kur sacenšas divas komandas zilie (ne tie, kas geji, kaut gan viss var būt...) un sarkanie. Varam viņus nosaukt arī par nacistiem un komunistiem, ja jums tā labpatīkas. Tur, starp citu, ir arī 9 klases (tāpat kā pamatskolā), kuras varu jums vēlreiz atgādināt: skauts (scout), zaldāts (soldier), pirotehniķis (pyro), demolētājs (demoman), smagais (heavy), snaiperis (sniper), inženieris (engineer), spiegs (spy) un mediķis (medic).Tātad, viņu profesijas jums ir zināmas, ar ko viņi nodarbojas arī – karo. Jautājums ir tāds: „Kura komanda uzvarēs un kā karš beigsies?” Forumā mums ir uzradušies jaunie potenciālie rakstnieki, kuri grib rakstīt jaunumus GIGN lapā. Te būs jums iespēja pierādīt sevi. Tad nu mūsu konkursa uzdevums – uzrakstīt stāstiņu (vai kā mūsdienās pierasts saukt visus rakstu darbus – eseju) 1lpp apmērā par tēmu: „Kura komanda uzvarēs un kā karš beigsies?” Lapas parametri nav tie svarīgākie, bet būtu labi pieturēties pie ierastā 12. izmēra fonta. Teksta krāsa un stils pēc jūsu gaumes un izvēles. Vēlams, lai jūs viņu .doc (Microsoft Word) failā nosūtītu man uz e-pastu samuraygign.lv
Ceru uz jūsu atsaucību! Atcerieties, ka es neesmu latviešu valodas skolotājs, tā kā par pareizrakstību īpaši nenervozējiet, atzīmes nelikšu. Ceru vienkārši palasīt pāris (jo vairāk, jo labāk) interesantus rakstiņus. Labākais(-ie) varbūt parādīsies tepat pie jaunumiem, lai visi var palasīt. Ak, jā, termiņš 30. jūnijs.
Read comments (22)
Picture of the day
  comments (2)
  archive »
Currently online
Quote of the day
[7:29 PM]! KaPeIKa: Haha pazemo mani izdoma jaunu iesauku man [7:29 PM]! KaPeIKa: pazemo mani izdoma jaunu iesauku man [7:29 PM]! KaPeIKa: pazemo mani [7:29 PM]! KaPeIKa: izdoma jaunu iesauku man [7:30 PM]! KaPeIKa: centraale [7:30 PM]! KaPeIKa: pazemo mani izdoma jaunu iesauku man [7:30 PM] centraale: Labdien, Kapeika7777! Man ir prieks tevi redzēt šeit. Kā es tev varu palīdzēt? Uzdo jautājumu vai pastāsti man, kas tevi interesē!
  comments (0)
  archive »
Game of the day
Flash Game: Duck Shooter

Members login
login:
pass:
Not registered?
Forgot password?
Live from GIGN