Counter Strike 1.6
Steam veikalā!
vai arī ņem torrentu
ar instalāciju

Latvijas impērija?

posted by samuray 02-11-2009, 14:32

Ir noticis sen gaidītais un Latvija ir sākusi izplest savas teritorijas ziemeļu virzienā. Šāds scenārījs šobrīd norisinās virtuālajā pasaulē - eRepublik. Lai arī igauņu zemju ieņemšana bija izplānota sadarbība ar igauņiem, lai iegūtu piekļuvi somu zemēm, karš ar somiem ir īsts. Atriebība būs salda! Mazliet iz vēstures. Pirms četriem mēnešiem, kad Latvija bija tikai nupat kā parādījusies uz lielās eRepublikas kartes, somi izmantoja momentu un iekaroja Zemgali un Latgali, aizbildinoties, ka latvieši ir mazattīstīti, tāpēc somiem šīs teritorijas noderēs vairāk. Gāja laiks, latvieši ņēmās spēkā un ar lielo draugu palīdzību vēsturiskie novadi tika atkalapvienoti zem Latvijas karoga. Šobrīd ir pienācis laiks, kad Latvija ir attīstījusies tik tālu, ka esam kļuvuši spēcīgāki par somiem un atriebības alkas ar nav zudušas. Tagad mēs būsim tie, kas somu teritorijas mācēs apsaimniekot labāk par iezemiešiem.

Vakar vakarā Latvijas un sabiedroto pulki forsēja Somu līci, lai izsēstos mežainajās somu zemēs. Populārs ir kļuvis joks par to kā somi dedzina Santa Klausa vēstuļu noliktavas, lai veidotu dūmu aizsegu un censtos latvjus izkvēpināt no somu zemes. Bet visticamāk, ka jau pret vakaru Helsinku pils torņa galā plīvos sarkanbaltsarkanais un Dienvidsomija tiks oficiāli pievienota latvju zemēm. Bet mēs neapstāsimies, iesim tālāk, iesim cauri Somijai, iesim cauri Zviedrijai un iesim cauri Norvēģijai. Par lielu Latviju!

Lai gan latviešu šobrīd ir daudz, par daudz nebūs nekad, jo vairāk, jo labāk. Tāpēc šobrīd ir īstais laiks reģistrēties spēlei un piedalīties karā. Tiem, kas bija reģistrējušies jau agrāk, bet neatrada spēli sev saistošu, varbūt karš un Latvijas teritorijas izplešanas centieni ir īstais motivētājs, lai sāktu spēli no jauna? Reģistrējoties caur manu referāli gan es, gan tu pēc tavas sestā līmeņa sasniegšanas tiksim pie 5 zelta stieņiem.
Read comments (26)
Picture of the day
  comments (2)
  archive »
Currently online
Quote of the day
[7:29 PM]! KaPeIKa: Haha pazemo mani izdoma jaunu iesauku man [7:29 PM]! KaPeIKa: pazemo mani izdoma jaunu iesauku man [7:29 PM]! KaPeIKa: pazemo mani [7:29 PM]! KaPeIKa: izdoma jaunu iesauku man [7:30 PM]! KaPeIKa: centraale [7:30 PM]! KaPeIKa: pazemo mani izdoma jaunu iesauku man [7:30 PM] centraale: Labdien, Kapeika7777! Man ir prieks tevi redzēt šeit. Kā es tev varu palīdzēt? Uzdo jautājumu vai pastāsti man, kas tevi interesē!
  comments (0)
  archive »
Game of the day
Flash Game: Park Racing

Members login
login:
pass:
Not registered?
Forgot password?
Live from GIGN