Counter Strike 1.6
Steam veikalā!
vai arī ņem torrentu
ar instalāciju

Sveicināti, vecie draugi

posted by macho 01-12-2009, 12:14

Man jums ir stāstāmas daudz un dažādas lietas. Sāksim ar vienu lapu, par kuru jau labu laiku biju aizmirsis - speed demos archive. Tā, ir lapa, uz kuru cilvēciņi sūta viģikus, kuros viņi ir mēģinājuši maksimāli ātri iziet kādu spēli. Noteikti iesaku iečekot HL1 un HL2 viģikus, es pats nesen uzliku kačāties L4D un world of goo video, tos man baigi interesē redzēt, kā cilvēciņi ir mēģinājuši mega-ātri iziet. Ievēroju, ka tur ir arī GTA:SA video. Iespējams, ka uzmetīšu aci arī tam, jo man šķiet, ka es patlaban spēlējot GTA:SA (jau kādu 4-o reizi) visas misijas izeju makten fiksi. Vobšem, ievērtējiet saitu, ja tur ir kāda spēle, ko esat agresīvi kapājis, būs interesanti paskatīties, kā to dara patiesi maniaki. Es vēl šaubos vai kačāt un skatīties to kā FFVII var iziet 7 stundās.

Otrā lieta - es jau kādu laiku domāju par to, ka es varētu rakstīt tādu kā savu geiming blogsūdu un ķipa tur klāstīt kā man klājas. Pārsvarā tas būtu par Team Fortresu, bet kopumā arī par citām spēlēm. Es gaidu joprojām, kad worms šeit sataisīs blogus, bet tas nebūs tik ātri. Tad es uztaisīju pats savu pagaidu bloga variantu wordpressā un sāku rakstīt angliski, bet tur jau mani neviens nelasa :) Un man jau pagaidām nav īsti iemesla reklamēties, jo neko foršu es nedaru. Tāpēc es nolēmu (tikko, pirms 2minūtēm), ka es pamēģināšu parakstīt lietas šeit un tad jau redzēsim kā man sanāks. Man jau ir pāris lietas padomā, ko es varētu iekļaut turpmākajos rakstos. Vairākas ļoti interesantas lietas :)

Trešā lieta - tā kā Odiņš jau gandrīz pusgadu nevar uztaisīt trešo TF2 GIGN pub top3 mūviku, tad es esmu nolēmis nedaudz šo lietu pasteidzināt, lai gan pasteidzināt nebūtu īstais vārds - esmu nolēmis šo lietu PAVEIKT, ja tā to varētu teikt. Tāpēc, lūdzu iesūtiet savus TF2 momentus no (vēlams) gign servera šajā foruma topikā, kurā ir arī ielikta sīkāka infa par to kāda informācija jānorāda. Dieva dēļ nesūtiet man nekādus PM vai vispār kaut kādas ziņas, man derdzas privāti atbildēt uz kaut kādām huiņām, rakstiet lūdzu visu forumā. Ja jums tiešām ir kāds jautājums, kurš jāuzdod man, tad vislabāk rakstiet uz meilu (kas ir visērtākais saziņas līdzeklis) [fiņķikļuška, kas rodas nospiežot shift+2] gmail.com. Neceriet gan, ka es jums atbildēšu, jo man rodas aizdomas, ka 90% no visām vēstulēm būs tādi paši sūdi kā šajā lapā "eu izņem manu serveri" un "eu KAUTKĀDSSŪDS KO ES NELASU JO VĒSTULE SĀKAS AR EU". Es, bļeģ nevienu serveri te mūžā neesmu IEŅĒMIS vai IZLICIS un nekad arī to nedarīšu, jo pat ja es zinātu kā tas ir jādara, man būtu pofig.

Pagaidām pietiks, gaidiet drīzumā jaunus sūdus no manas puses!
Read comments (24)

Kas ir cīsiņā mīklā cīsiņā?
[ . ] 17.9 %
Tikai augstvērtīgi produkti
[ . ] 12.8 %
Kaķi
[ . ] 28.2 %
Tikai augstvērtīgi kaķi
[ . ] 9 %
Nagi, ragi un vecā āda
[ . ] 32.1 %
Antioksidants, konservants, stabilizētāji, daļēji hidrogenēti tauki, aromatizētājs, krāsviela, struktūras uzlabotājs un enzīmi
total votes: 78
Counter-Strike BLAST PRO @ Akropole

13. un 14. septembrī(piektdiena un sestdiena), t/c “Akropole” Apollo Kino - pirmo ...
GIGN šauj oldschool pakaļas: The last stand (not again)
Dārgie draugi,

Ir pienācis laiks parādīt, ka pēdējā reize, kurā mēs domājam, ...
INSIDE ar testu
Es gribu geiming contentu latviski. Iespējams, ka tas nav vajadzīgs un, ka tas viss ir s...
HyperTown Riga EXPO - GIVEAWAY!

Čau, sen neesmu neko rakstījis, bet man te palūdza pastāstīt par vienu interesantu ...
Games vol1
Ik pa laikam ierakstīšu kādas spēles ir aktuālas uz doto brīdi. Es pēdējā laikā ...
Kriminālās ekselences fonds

Man ar jāuzraksta pāris vārdi par filmu Kriminālās Ekselences Fonds. Kā jau es ča...

Picture of the day
  comments (2)
  archive »
Currently online
Quote of the day
[7:29 PM]! KaPeIKa: Haha pazemo mani izdoma jaunu iesauku man [7:29 PM]! KaPeIKa: pazemo mani izdoma jaunu iesauku man [7:29 PM]! KaPeIKa: pazemo mani [7:29 PM]! KaPeIKa: izdoma jaunu iesauku man [7:30 PM]! KaPeIKa: centraale [7:30 PM]! KaPeIKa: pazemo mani izdoma jaunu iesauku man [7:30 PM] centraale: Labdien, Kapeika7777! Man ir prieks tevi redzēt šeit. Kā es tev varu palīdzēt? Uzdo jautājumu vai pastāsti man, kas tevi interesē!
  comments (0)
  archive »
Game of the day
Flash Game: Dangerous Dave

Members login
login:
pass:
Not registered?
Forgot password?
Live from GIGN