Counter Strike 1.6
Steam veikalā!
vai arī ņem torrentu
ar instalāciju

Half-life related

posted by macho 04-12-2009, 20:29

Daudzi (nu vismaz man tā šķiet) no jums zinās vismaz 2 no šīm 3 lietām, par kurām es grasos pavēstīt, bet nu es uzrakstīšu tāpat. Runa klājas par pirmo HL, kurš iznāca 1998 gadā, tomēr nebūt nav pamests novārtā. Teiksim daži censoņi ir izdomājuši visu pirmo Half-life pārtaisīt izmantojot Source engine. Ieskatu spēlē (tb treileri) jūs varat iečekot viņu mājaslapā vai arī šeit pieejamā HD versijā. Viģiks ir superkruts, nevaru vien sagaidīt, kad viņi izlaidīs to spēli, bet diemžēl, tā kā šis projekts ir nekomerciāls un veidotāji ar to nodarbojas savā brīvajā laikā, tad nav zināms, kad tas iznāks un īstenībā nav zināms vai iznāks vispār, bet nu cerēsim uz to labāko. Nav nemaz tik svarīgi vai tas iznāks pēc diviem vai sešiem gadiem, jo cilvēki tāpat visi kačās un spēlēs šo modu.

Runājot par HL modiem, vai kāds no jums ir spēlējis Counter Life? Es pats tikko iegāju, uzmetu aci, kas ar viņu notiek, atceros, ka spēlēju kaut kādā 2004 vai 2003 gadā un tur nebija viss īsti pabeigts un izskatās, ka tas čalis vēl joprojām tur kaut ko dara. Es tā arī īsti nesapratu cik daudz tur visa ir pabeigts, vecajā 2004 gada versijā ar tiem cs ieročiem varēja kādu 1/3 spēles iziet, tālāk nebija sataisīts, nesapratu vai tagad ir un ko viņš tur vispār dara, ja kāds izburas cauri visai tai infai, padodiet ziņu komentos.

Otra lieta, ko es gribēju pieminēt saucas Freeman's mind (links uz pirmo no 23 (pagaidām) daļām) - tas principā ir stāsts par to, kā viss izskatītos un izklausītos, ja varētu dzirdēt Gordona Frīmena domas un ja viņš būtu tāds nedaudz nervozs, bet tajā pašā laikā diezgan racionāls, džekiņš. Man šie video (esmu redzējis visus) ļoti patīk, iekš īsajiem jaunumiem noteikti ziņošu par katra jaunā iznākšanu, lai gan dažreiz es pats aizmirstu kādu laiku iečekot jaunās daļas. Sākuma viģiki man patīk vislabāk, tie ir visņirdzīgākie un kā izrādās es vairākas lietas nemaz nezināju, teiksim, ka var aiziet sākumā tur atpakaļ līdz tam vagoniņam. Vobšem iečekojiet, patiks pirmie viģiki, patiks arī pārējie, džekiņš ir kreatīvs, runā lielākoties foršu šitu, tā ka ir jautri.

Trešā lieta nav īsti HL1 saistīta, es tikko sapratu, bet gan HL2, bet tas nekas. Divi džekiņi, kas sevi sauc par Purchase brothers ir uztaisījuši vienkārši superkrutu īsu mūviku (tā kā ar ĪSTIEM aktieriem and stuff), kas saucas "Escape from City 17". Kvalitāte specefektiem ir neticami kruta, bet viskrutāk ir tas, ka HL2 tornis atrodas kaut kur Teikā (nu vai arī pie gaisa tilta). Bolat acis? :) Apskatieties viģiku, sākuma putna lidojuma kadrs ir no Rīgas, protams, kārtīgi ar datorgrafiku apstrādāts, bet centrāltirgus ir lieliski redzams . Pirmo reizi, kad šo video redzēju, man mute palika vaļā, bet tad es izlasīju, ka Valve reaģējusi līdzīgi. Neviens nekad neko tik kvalitatīvu par Valves spēlēm nav uztaisījis. Otrā daļa esot "in production", bet kad iznāks, nav zināms. Jūtūbes links uz otro daļu ir rickrolls, ja neziniet, kas tas tāds, uzspiediet uz otrās daļas linka un uzzināsiet.

Kā jau es minēju, ka likšu info par Freeman's Mind īsajos jaunumos, tad jāpiemin tas, ka es tur likšu visādu citādu dažnedažādu drazu, kas saistīta ar geimingu un ko būšu kaut kur internetā salasījis un kurus man būs nepārvarama vēlme jums pavēstīt, teiksim to, ka ir kļuvis zināms, ka tiks izlaists jaunais Medal of honor, kur džeki vairs neizķidās Otro Pasaules karu, bet gan pievērsīsies karam Afganistānā. Video, kas ir pieejams saitā, gan ir episks lol, bez jebkādas tekstuālas vai vizuālas informācjas, kas būtu noderīga. Tāpat arī ir relatīvi oficiāls apstiprinājums tam, ka tiks taisīts (vai pareizāksakot, jau tiek taisīts) Battlefield 3. Nu tātad īsajos jaunumos likšu visādus sīkumus.

Lūdzu lielāku atsaucību arī maniem centieniem uztaisīt TF2 mūviku. Pamaz momenti līdz šim iesūtīti, es gaidu demo!

Jaunuma tagi: (jā es laikam šos te arī likšu katra jaunuma galā, jo te jau nav nekādas kategorijas) half-life, sūdi, sīkumi, mēsli, black mesa source, escape from city 17, freeman's mind.
Read comments (20)
Picture of the day
  comments (2)
  archive »
Currently online
Quote of the day
[7:29 PM]! KaPeIKa: Haha pazemo mani izdoma jaunu iesauku man [7:29 PM]! KaPeIKa: pazemo mani izdoma jaunu iesauku man [7:29 PM]! KaPeIKa: pazemo mani [7:29 PM]! KaPeIKa: izdoma jaunu iesauku man [7:30 PM]! KaPeIKa: centraale [7:30 PM]! KaPeIKa: pazemo mani izdoma jaunu iesauku man [7:30 PM] centraale: Labdien, Kapeika7777! Man ir prieks tevi redzēt šeit. Kā es tev varu palīdzēt? Uzdo jautājumu vai pastāsti man, kas tevi interesē!
  comments (0)
  archive »
Game of the day
Flash Game: Dangerous Dave

Members login
login:
pass:
Not registered?
Forgot password?
Live from GIGN