Counter Strike 1.6
Steam veikalā!
vai arī ņem torrentu
ar instalāciju

Team Fortress 2 Mann vs Machine

posted by worm 17-08-2012, 12:36


Nesen iznākušais jaunais patch ir ieviesis jaunu gamemode iekš visiem zināmās un populārās spēles - Team Fortress 2. Šis patch piedāvā spēles režīmu MvM jeb "Mann vs Machine" ar 3 kartēm mvm_manworks, mvm_decoy, mvm_coaltown. Atšķirībā no standarta kartēm, kur šķaidīšanās notiek starp zilo un sarkano komandu, šajā spēles režīmā ir tikai sarkanā komanda un tiek šķaidīti roboti (boti), kas ieņem zilās komandas vietu. Uzdevums ir pavisam vienkāršs - neļaut robotiem aiznest bumbu līdz spotam, kas patiesībā mazliet atgādina payload kartes principu, jo robotiem ir noteikts maršruts, pa kuru viņi skrien, vienīgā atšķirība ir tā, ka bumba tiek nesta nevis stumta pa sliedēm. Šajā šķaidīšanas procesā var piedalīties seši spēlētāji, visi pārējie tiks automātiski iemesti spectatoros. Spēles process ir sadalīts pa vairākiem viļņiem (wave), līdzīgi kā tas notiek tower defense tipa spēlēs - nāk bariņš ar pretiniekiem, tos visus novācot nāk jauns bariņš ar pretiniekiem, kas ir jau nedaudz stiprāki. Viena viļņa laikā pretinieki nāk vairākkārt. Kad lielais vilnis ir beidzies, tad ir iespējams iztērēt savākto virtuālo naudu, lai iegādātos dažādus upgreidus, piemēram, lai palielinātu ammo daudzumu vai arī lai palielinātu šaušanas ātrumu.

Lai spēlētu šo režīmu, no menu izvēlnes ir jāspiež poga "Play Co-Op". Valve protams ir padomājusi arī kā piepildīt savas kabatas un viens no režīmiem piedāvā spēlēt uz viņu oficiālajiem serveriem, pērkot ticketus. Otrs variants - spēlēt uz community serveriem, bet ņemot vērā lielo interesi par MvM, var sanākt stāvēt "rindā" uz serveri pat pusstundu. GIGN arī piedāvā divus MvM serverus, tomēr neesmu pārliecināts, ka šajos serveros darbosies slots tiem, kuriem ir reģistrēti niki/steamid.

Lielos vilcienos man šķiet, ka šis spēles režīms ir pārāk vienmuļš un ātri apniks pieredzējušākiem spēlētājiem. Botu grūtības līmenis ir pārāk zems, kā arī viņi ir pārāk stulbi :) Un maksāt papildus naudu, lai dabūtu kaut kādas privilēģijas Valves serveros ir vairāk domātas fanātiķiem.

Jebkurā gadījumā - cepuri nost valvei par izdomu. Ņemot vērā, ka neesmu pēdējā laikā spēlējis TF2, šis updeits manī radīja interesi, kā rezultātā arī nolēmu nedaudz uzspēlēt.
Read comments (6)

Kas ir cīsiņā mīklā cīsiņā?
[ . ] 17.9 %
Tikai augstvērtīgi produkti
[ . ] 12.8 %
Kaķi
[ . ] 28.2 %
Tikai augstvērtīgi kaķi
[ . ] 9 %
Nagi, ragi un vecā āda
[ . ] 32.1 %
Antioksidants, konservants, stabilizētāji, daļēji hidrogenēti tauki, aromatizētājs, krāsviela, struktūras uzlabotājs un enzīmi
total votes: 78
Counter-Strike BLAST PRO @ Akropole

13. un 14. septembrī(piektdiena un sestdiena), t/c “Akropole” Apollo Kino - pirmo ...
GIGN šauj oldschool pakaļas: The last stand (not again)
Dārgie draugi,

Ir pienācis laiks parādīt, ka pēdējā reize, kurā mēs domājam, ...
INSIDE ar testu
Es gribu geiming contentu latviski. Iespējams, ka tas nav vajadzīgs un, ka tas viss ir s...
HyperTown Riga EXPO - GIVEAWAY!

Čau, sen neesmu neko rakstījis, bet man te palūdza pastāstīt par vienu interesantu ...
Games vol1
Ik pa laikam ierakstīšu kādas spēles ir aktuālas uz doto brīdi. Es pēdējā laikā ...
Kriminālās ekselences fonds

Man ar jāuzraksta pāris vārdi par filmu Kriminālās Ekselences Fonds. Kā jau es ča...

Picture of the day
  comments (2)
  archive »
Currently online
Quote of the day
[7:29 PM]! KaPeIKa: Haha pazemo mani izdoma jaunu iesauku man [7:29 PM]! KaPeIKa: pazemo mani izdoma jaunu iesauku man [7:29 PM]! KaPeIKa: pazemo mani [7:29 PM]! KaPeIKa: izdoma jaunu iesauku man [7:30 PM]! KaPeIKa: centraale [7:30 PM]! KaPeIKa: pazemo mani izdoma jaunu iesauku man [7:30 PM] centraale: Labdien, Kapeika7777! Man ir prieks tevi redzēt šeit. Kā es tev varu palīdzēt? Uzdo jautājumu vai pastāsti man, kas tevi interesē!
  comments (0)
  archive »
Game of the day
Flash Game: Dangerous Dave

Members login
login:
pass:
Not registered?
Forgot password?
Live from GIGN