Counter Strike 1.6
Steam veikalā!
vai arī ņem torrentu
ar instalāciju

Balles beigas.

posted by Nak3D 09-12-2012, 17:52


Atjaunots. 10.12.2012.
Kļūmes rezultātā diemžēl shit happenz! bitch ir nomainīts pret Mr. Rev. Sorry, dažreiz tā notiek. Vairāk info par to forumā.


Sveiki visiem. Vēlos visus apsveikt ar Capital.lv un GIGN.lv TF2 turnīra pirmās fāzes beigām. Mēnesis pagāja diezgan ātri, visi centās cik bija iespējams, cits varbūt mazliet vairāk, cits mazāk, bet to jau rādīs rezultāti. Paldies, visiem par aktivitāti, jo arī no tās ir atkarīgs vai nākotnē vel būs kaut kas tamlīdzīgs.
Atgādināšu, ka pirmās fāzes mērķis bija noskaidrot trīs labākos spēlētājus, kas savā īpašumā iegūs Capital Neo datoru, MSI videokarti un FSP barošanas bloku, kā arī 16 labākos spēlētājus, kas cīnīsies savā starpā turnīra otrajā fāzē. Rezultāti tika veidoti, no „custom made” statistikas, pārbaudījumiem, un citiem papildus elementiem, par kuriem varējāt izlasīt iepriekšējos rakstos.

Kas attiecās uz rezultātiem, šodien es atklāšu tikai 16 līderus, kas piedalīsies otrajā fāzē, punktu skaits būs slēpts, lai saglabātu intrigu. Uzvarētāji tiks atklāti 28. Decembrī. Kā tas notiks - lasi zemāk.

Neliels info tiem, kas no mēness.

Otrā konkursa datums - 22. Decembris (20:00)

Otra konkursa mērķis ir noskaidrot labāko spēlētāju komandu no 8 cilvēkiem.
16 spēlētāji, kuri būs savākuši vislielāko punktu skaitu no pirmā konkursa tiks izvēlēti šim turnīram. Visi 16 spēlētāji tiks sajaukti jauktā secībā pa 8 spēlētājiem katrā komandā.
Gadījumā, ja kāds no komandas spēlētājiem uzreiz atteiksies no spēlēšanas, viņa vietā tiks izvēlēts nākamais cilvēks statistikā.
Gadījumā, ja uz spēli neieradīsies kāds no iepriekš noteiktajiem spēlētājiem, no pretējās komandas tiek noņemts spēlētājs, kas ieņem zemāko vietu statistikā.

Visiem 16 līderiem lūdzu paziņot man par savu gatavību piedalīties turnīrā. To var paveikt, rakstot man PM uz GIGN.lv mājas lapu, sūtot PM forumā vai rakstot man epastu uz tf2gign.lv. Epastā gan norādiet savu niku un steamID.

Uzvarētāji un apbalvošana.

Beigu rezultātu atklāšana un apbalvošana notiks 28. Decembrī – 17:00, Capital.lv salonveikalā, kas atrodas Brīvības bulvārī 19.

Atgādināšu kādas ir balvas priekš pirmā konkursa.
1. Vieta – NEO X Light Sentry spēļu dators, FSP RAIDER T-Krekls un mūža nika reģistrācija GIGN.LV serveros.
2. Vieta – MSI Videokarte HD7770 1GB GDDR5, FSP RAIDER T-Krekls un mūža nika reģistrācija GIGN.lV serveros.
3. Vieta – Fortron Raider 550W barošanas bloks, FSP RAIDER T-Krekls un mūža nika reģistrācija GIGN.lV serveros.

Par otro konkursu vairāk informācijas tiks precizēts līdz 22. Decembrim.

Krekli par Capital.lv facebook mini konkursu tiks izlozēti līdz 22. Decembrim.


Nu čo? Laiks ilgi gaidītajam TOP 16. Atgādināšu, ka visi atrodas jauktā secībā. Rezultāti ir ņemti vērā, apvienojot visu četru nedēļu rezultātus, challenge rezultātus, video rullīša punktus, bonuss par piesaistītajiem spēlētājiem un papildus punkti.

TOP 16!

CeleronS
Kilgors Pauts
Mr. Rev
///Team 7. M.o.R.o.Z.z.
Line
bitches love cake!
atomic
Mr. lomix
Slonjara
Snaiper
<-> walters
cf
Blonde^
Cpt. Orange
k.
Buhenvalds



Nu re, tātad viss vel nav beidzies, tagad būs laiks zīlēt, kas tad beigās ir uzvarējis.

Tas šodien viss.

Iepriekšējo info par turnīru var atrast šeit, šeit, šeit un šeit, apriežam to visu šeit forumā un ziņojam par pārkāpējiem šeit.

Over and Out!
Read comments (11)
Picture of the day
  comments (2)
  archive »
Currently online
Quote of the day
[7:29 PM]! KaPeIKa: Haha pazemo mani izdoma jaunu iesauku man [7:29 PM]! KaPeIKa: pazemo mani izdoma jaunu iesauku man [7:29 PM]! KaPeIKa: pazemo mani [7:29 PM]! KaPeIKa: izdoma jaunu iesauku man [7:30 PM]! KaPeIKa: centraale [7:30 PM]! KaPeIKa: pazemo mani izdoma jaunu iesauku man [7:30 PM] centraale: Labdien, Kapeika7777! Man ir prieks tevi redzēt šeit. Kā es tev varu palīdzēt? Uzdo jautājumu vai pastāsti man, kas tevi interesē!
  comments (0)
  archive »
Game of the day
Flash Game: Cat-Vac Catapult II

Members login
login:
pass:
Not registered?
Forgot password?
Live from GIGN