Counter Strike 1.6
Steam veikalā!
vai arī ņem torrentu
ar instalāciju

GIGN.lv & Capital.lv NEO Winter Cup 2013

posted by Nak3D 23-10-2013, 00:49


Nu tad beidzot man ir sanācis laiks pabeigt to, ko iesāku jau labu laiku iepriekš. Tātad oficiāli tiek atklāts GIGN.lv un Capital.lv NEO Winter CUP. Par noteikumiem un visu pārējo būs mazliet zemāk, bet šobrīd mazliet konkrētākas info par to tagad te notiks un kas tas vispār ir.

Sakarā ar Capital.lv jauno NEO stacionāro datoru sērijas atklāšanu tiek organizēts neliels spēļu pasākums. Šoreiz spēle, kas tika izvēlēta šim pasākumam būs – Counter-Strike: Global Offensive.

Šis būs pasākums komandām no Latvijas ar 5 spēlētājiem katrā, kas cīnīsies viena pret otru. Attiecīgi klasiskais 5vs5 single elimination. Kas ir interesanti salīdzinājumā ar citiem šāda tipa pasākumiem, tad komandu pieteikšanās ir pilnīgi bez maksas un balvu fonds būs nemainīgs, neatkarīgi no tā cik daudz komandas pieteiksies. Spēles līdz pusfinālam notiks online, bet pusfināls un fināls norisināsies 23. novembrī LAN pasākumā, kas tiks organizēts T/C Rīga Plaza.

Vairāk par to, kas notiks:


Komandu pieteikšana līdz 28. oktobrim. Ja būs nepieciešams, iespējams termiņš būs pagarināts.
Komandas kapteinis piesaka savu, komandu, kas sastāv no pieciem cilvēkiem, kā arī rezervi, ja tāda ir.
Pieteikumus sūtīt var te pat MAN uz GIGN.lv mājas lapu, uz GIGN.lv forumu Nak3D, meklēt mani stīmā – AinCizz, vai arī sūtīt epastu uz ainisccapital.lv.

Informācija, ko nepieciešams nosūtīt lai veiksmīgi piereģistrētu savu komandu:
- Visu dalībnieku vārdi un uzvārdi, kā arī niki.
- Dalībnieku STEAM_ID.
- Kontaktinformācija, ar ko sazināties jautājumu gadījumā.
- Vēlams kapteiņa - skype vai steam profils.

Piemērs:
Niks1 – Vārds Uzvārds - STEAM_0:0:20271554
Niks2 – Vārds Uzvārds - STEAM_0:0:20271554
Niks3 – Vārds Uzvārds - STEAM_0:0:20271554
Niks4 – Vārds Uzvārds - STEAM_0:0:20271554
Niks5 – Vārds Uzvārds - STEAM_0:0:20271554
Skype: Nak3Ds; Steam: http://steamcommunity.com/id/aincizz


Informācija par to vai Jūs esat veiksmīgi piereģistrēti, es nosūtīšu uz kontaktpersonas skype/steam. Kā arī to varēs aplūkot informatīvajā sadaļā forumā – Links

Atgādinājums, ka viens spēlētājs var spēlēt tikai vienā komandā, tas neattiecas uz rezervi, ja gadījumā rezerve nav piedalījusies nevienā spēlē, tad šis cilvēks var spēlēt arī citā komandā.
• Tiklīdz rezervists nospēlē kaut vienu spēli kādā komandā, tad šis cilvēks automātiski tiek ieskaitīts tikai un vienīgi šīs komandas sastāvā un citās komandās vairs spēlēt nedrīkst.

Spēles notiks pēc single elimination sistēmas, tātad, ja vienreiz zaudē, tad krīti ar galiem!

Komandas tiks sadalītas pēc nejaušības principa.

Komandas spēlēs līdz 2 uzvaru pārsvaram, katru reizi mainot spēles karti.

Kartes:
De_dust2
De_inferno
De_mirage
De_train
De_cache
De_nuke


Pirmās kartes svītrošana un puses izvēle – pēc uzvaras knife roundā.

Spēles serverus nodrošina GIGN.lv, kā arī ja ir nepieciešams Mumble kanāls, GIGN.lv to var nodrošināt.

Kā vienmēr ir aizliegt izmantot jebkāda veida programmatūru, kas iespaido spēli vai sniedz papildus priekšrocības. Par jebkāda veida noteikumu pārkāpšanu – diskvalifikācija.
Pašlaik, tas īsumā arī viss. Šīs nedēļas laikā tiks dota detalizētākā informācija, ko varēs aplūkot GIGN.lv mājas lapā vai arī GIGN.lv foruma sadaļā – Links, kur tiks apspriests viss, kas saistīts ap šo pasākumu.

P.S. āāā jāā, aizmirsu piebilst laikam pašu galveno. Jā – balvas būs! :) Pašlaik vēl neko Jums nespoilošu, tas tiks atklāts nedēļas laikā, bet varu tikai pieminēt to, ka piedalīties noteikti ir jēga. Balvas nodrošina Capital.lv un Beats By Dre

Visa info tiks papildināta tuvākajās stundās/dienās.

Over and Out!
Read comments (20)
Picture of the day
  comments (2)
  archive »
Currently online
Quote of the day
[7:29 PM]! KaPeIKa: Haha pazemo mani izdoma jaunu iesauku man [7:29 PM]! KaPeIKa: pazemo mani izdoma jaunu iesauku man [7:29 PM]! KaPeIKa: pazemo mani [7:29 PM]! KaPeIKa: izdoma jaunu iesauku man [7:30 PM]! KaPeIKa: centraale [7:30 PM]! KaPeIKa: pazemo mani izdoma jaunu iesauku man [7:30 PM] centraale: Labdien, Kapeika7777! Man ir prieks tevi redzēt šeit. Kā es tev varu palīdzēt? Uzdo jautājumu vai pastāsti man, kas tevi interesē!
  comments (0)
  archive »
Game of the day
Flash Game: Park Racing

Members login
login:
pass:
Not registered?
Forgot password?
Live from GIGN