Counter Strike 1.6
Steam veikalā!
vai arī ņem torrentu
ar instalāciju

HyperTown Riga EXPO - GIVEAWAY!

posted by Nak3D 03-05-2018, 12:14


Čau, sen neesmu neko rakstījis, bet man te palūdza pastāstīt par vienu interesantu pasākumu, kas norisināsies Rīgā.

Šī gada 26-27.maijā Ķīpsalas izstāžu halle norisināsies HyperTown Riga EXPO, kas ir urbānas kultūras un gaming festivāls visai ģimenei! Šīs izstādes ietvaros sev tīkamo varēs atrast ikviens apmeklētājs. Festivālā tiks pārstāvētas vairākas mūsdienīgas un aktuālas tēmas, kas ir tuvas gan jauniešiem, gan gados vecākiem cilvēkiem.
Kopumā pasākums izskatās diezgan interesants, es pats plānoju aizdoties uz turieni un paskatīties, kas tad ir "urbānā kultūra", jo par gaming jau tā kā būtu skaidrs.

Ko tad varēs tur aplūkot:

* Baltijas eSporta Līgas fināli CS:GO un LoL disciplīnas
- 4 labākās Baltijas komandas abās disciplīnās uz lielās eSporta skatuves sacentīsies par Baltijas labākas komandas titulu un kopējo balvu fondu 10,500 EUR vērtībā - Pieņemot, ka organizatori ir palīdzējuši ar NEO Cup - guvuši daudz pieredzes, kā arī kopumā ir ļoti pieredzējuši un organizējuši pietiekoši daudz savus eventus, ceru uz "major" kvalitātes pasākumu.

* Cosplay show - tā dalībnieki pārstāvēs vairākas valstis (Latvija, Igaunija, Lietuva, Krievija, Ukraina) un kopā sagaidāmi vairāk kā 70 priekšnesumi. Žūrijas locekļi būs pasaulslaveni Cosplay tērpu mākslinieki, šī žanra pasaules čempioni un spēļu gigantu Blizzard, Riot Games reklāmu sejas - Kinpatsu(Dienvidāfrika), Shappi (Polija), Narga un Aoki (abi Krievija). - šeit man nav ko īsti komentēt, neesmu nekad aizrāvies ar šo, bet noteikti būs ok, nosaukumi ir skaļi.

* Tehnoloģiju izstāde - festivāla laikā varēsi izbaudīt pilnu virtuālās realitātes pieredzi, kontrolēt un pat uzbūvēt robotu, pamēģināt savu mīļāko videospēli uz neprātīgi jaudīga datora ar augstāko izšķirtspēju, vadīt sacīkšu dronu, kas traucas ar ātrumu 120 km/h, piedalīties lasertag spēlē vai izmēģināt ar hidrauliku aprīkotu drifta un rallija simulatoru nesoties ar 90 km/h slavenajā Biķernieku trases Raganas katla līkumā. - Šis gan izklausās diezgan riskanti. Ja katram dos dronus, kas lido ar 120 km/h, pilnīgi noteikti kāds ieliks kādam pierē ar to dronu. Although, rallija stimulatoru gan es aiziešu aplūkot, cerams nenoķeršu zobos dronu...

* YouTube un GameDev konference + Open GameJam - festivāls pulcēs Latvijas populārākos un veiksmīgākos YouTube satura veidotājus, kas pastāstīs ne tikai kā viņiem izdevās sasniegt panākumus video satura izveidē bet arī to padarīt par savu pamatdarbu. Tāpat arī mēs aizskarsim arī vienu no ienesīgākajām un augošāko industriju visā pasaulē - spēļu izstrādi. - runā, ka būs arī iespēja piedalīties pašam savas videospēles izstrādē.

* Graffiti Jam - festivāla laikā apmeklētaju acu priekšā tiks radīti darbi uz 32 metrus garas sienas 8 mākslinieku izpildījumā. Tēma - spēles un spēļu kultūra. Visu dienu kopā ar māksliniekiem būs arī vairāki DJ un beatbox kultūras pārstāvji, kas radīs pareizo atmosfēru un muzikālo pavadījumu, lai taptu galvu reibinoša māksla. - Mazliet amizanti, ka oficiālajā relīzē ir norādīts, ka aktuālas tēmas būs gan jauniešiem, gan gados veciem cilvēkiem. Es to iedomājos šādi, sīči stāv, skatās un saka - "oo, riktīgi forši" un tajā pašā laikā, blakus stāv noskumis opītis un klusi domā pie sevis - "vo narkomāni, labu sienu sabojāja".
Es ļoti ceru, ka šis nenotiks telpās, jo gala rezultātā tā tik tiešām var sanākt "galvu reibinoša aktivitāte" visiem, kas atradīsies blakus. Ir arī minēta par DJ un beatbox kultūras pārstāvjiem, kas radīs pareizo atmosfēru un muzikālo pavadījumu".
Man interesē, kāda viņuprāt būs pareizā atmosfēra un muzikālais pavadījums priekš sienu apzīmēšanas.


Īstenībā, varētu pat uztaisīt nelielu konkursu - ierakstam komentārā zem šī raksta - kāda tavuprāt būtu pareizā atmosfēra un muzikālais pavadījums šim pasākuma. Tās atbildes īpašnieks, kura atbilde man liksies vissmieklīgākā, saņems divas - divu dienu biļetes uz pasākumu.

Ok, tas laikam tā kā viss no manas puses, cerams kāds uzrakstīs arī kādu komentāru. :) Jebkurā gadījumā, es noteikti aiziešu ievērtēt, kā tas izskatīsies.
Novēlu veiksmi organizatoriem - būs ko darīt!

Nobeigumam pāris lietas, ko varēs aplūkot:
* Baltijas čempionāta posms dronu sacīkstēs
* Skateboard un BMX paraugdemonstrējumi uz Monster mini-rampas
* Robotu cīņas un robotu futbols
* Lāzertag spēļu arēna, Airsoft šautuve
* Galda spēļu zona
* Simulatoru zona
* Radio vadāmie modeļi
* Fantāziju taverna jeb slavenās spēles Dungeons and dragons profesionālu Game Master vadībā
* Mini-turnīri uz XBox, PlayStation un Nintendo konsolēm
* Retro konsoles un Retro datori
* Tradicionālas sporta aktivitātes un jauni sporta veidi
* Ballīte un dejas ar DJ Jad Gib sestdienas vakarā

Festivāla sponsori un organizatori - Lattelecom, Samsung, MSI, HP Omen un GOEXANIMO!
Biļetes vari iegādāties - Biļešuservisā
Vairāk informācijas vari iegūt - HyperTown mājas lapā
Read comments (2)
Picture of the day
  comments (2)
  archive »
Currently online
Quote of the day
[7:29 PM]! KaPeIKa: Haha pazemo mani izdoma jaunu iesauku man [7:29 PM]! KaPeIKa: pazemo mani izdoma jaunu iesauku man [7:29 PM]! KaPeIKa: pazemo mani [7:29 PM]! KaPeIKa: izdoma jaunu iesauku man [7:30 PM]! KaPeIKa: centraale [7:30 PM]! KaPeIKa: pazemo mani izdoma jaunu iesauku man [7:30 PM] centraale: Labdien, Kapeika7777! Man ir prieks tevi redzēt šeit. Kā es tev varu palīdzēt? Uzdo jautājumu vai pastāsti man, kas tevi interesē!
  comments (0)
  archive »
Game of the day
Flash Game: Duck Shooter

Members login
login:
pass:
Not registered?
Forgot password?
Live from GIGN