Jump to content
GIGN Forum

Kompilēšana


Traffic
 Share

Recommended Posts

Kādēļ es nevaru nokompilēt mapi? Gaidu jau stundu, bet VHE ir apstājies pie executing vis.exe un rādās kā not responding. Zinu, ka agrāk man arī rādijās, ka ir not responding, bet pēc 10 min pagaidīšanas aizgāja. Tas ir normāli, ka es jau stundu gaidu, bet vēl nav nokompilējies? RAM 512

Link to comment
Share on other sites

nju tad probleema vareetu buut ar pashu VHE... man parasti tik lgi kompileejas, ja debesi ir par lieu.... ( nu vienkaarshi paaraak liels debezu kvadraats.. smile.gif )

uztaisi mazaakas.. smile.gif

Edited by arvist
Link to comment
Share on other sites

kr4 pagaidīju vēl un skatos vaidzētu būt nokompilētam, bet viņš ir iegājis half-life nevis cs. Pārskatīju vēlreiz visus settingus vai ir pareizi. Viss ir kā vajag. Kas pa vainu varētu būt? Sen nēsmu vairs neko darījis.

Link to comment
Share on other sites

tad, kad tu kompilee apskaties sadalaja expert.... tur augsheejajaa sadaljaa vareetu buut uzlikts half life...nomaini lai iekavaas buutu (counterstrike) vai kkas taadz

Link to comment
Share on other sites

nu jā bet kompim jābūt graustam lai compile 12huser posted image.

uztaisi tik detalizeetu karti kada tika kompailot un tad pasisimies kuram kompis ir grausts biggrin.gif nav nekad maaka uztaisiit mazo karti nokopailot 3 sekundees un domaat ka esi 1337 maperis. liels kartes izmers + detalizaacija + tekstuuru skaits = ilgs kaumpailaacijas laiks. Lai atraak kompailotos nepiecieshams ir labs procesors protams buutu man 3ghz procis nokompailotu 2x artraak :]].

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...