Counter Strike 1.6
Steam veikalā!
vai arī ņem torrentu
ar instalāciju

Vēlreiz par to pašu

posted by worm 13-03-2009, 12:42

Pasekojot līdzi notikumiem serverī un palasot log failus, nonācu pie jauka secinājuma, ka daudzi tomēr ir vai nu pārpratuši reģistrētā nika abonēšanas pagarināšanas būtību vai arī vispār īsti nesaprot, kas tas pa zvēru un ko tas ziemā ēd. Galvenās frāzes, kas izskanēja serverī bija "man beigsies nikam abonēšana un tad mans niks tiks dzēsts?!!" kā arī "KAS TĀ PAR ABONĒŠANU!?!?!"

Lai nebūtu baigi jāmeklē pa forumiem, nolēmu tomēr uzcept jaunumu, kas apskaidros situāciju. Protams, šis viss tiks nodublēts arī forumā un attiecīgi visās malās izlikti linki uz palīdzības topiku :) Skumji gan ir tas, ka daļa spēlētāju nemaz neapmeklē web lapu un neuzzin par dažādām izmaiņām/jaunumiem/etc. Tāpēc tie, kas tomēr apmeklē lapu, sniedzat lūdzu serverī nezinīšiem palīdzīgu roku un apskaidrojiet pāris vārdos to, ko es šeit mēģināšu izskaidrot.

Apskaidrošu situāciju par reģistrāciju kopumā. Pastāv 3 veida reģistrācijas:
1. galvenajā web lapā - bez maksas, bet ar ielūgumu
2. forumā - bez maksas
3. serverī - maksas, bet ir nepieciešams logins galvenajā web lapā

Tipisks variants, kā dabūt visus trīs - piereģistrējamies forumā un pēctam ielūgumu topikā palūdzam kādam ielūgumu uz galveno web lapu. Pēc reģistrēšanās galvenajā lapā, būs pieejama servera niku reģistrācija, kur viss ir diezgan pašsaprotami paskaidrots.

Jau agrāk tas bija pieminēts, bet tomēr uzsvēršu to vēlreiz - nika reģistrācija nav obligāts pasākums. Serverī var spēlēt arī bez reģistrēta nika, bet jārēķinās, ka priekšroka tiek dota tomēr reģistrētajiem spēlētājiem, kā rezultātā tu vari tikt izmests no servera, ja tas ir pilns un iekšā mēģina tikt kāds ar reģistrētu servera niku. Otra būtiska lieta reģistrēta nika lietošanā - tavs niks tiek aizsargāts ar paroli un neviens cits no serverī nevar izmantot.

Bet, kas tad īsti notiek ar tiem nikiem, kam beidzas abonēšana? Pirmkārt un galvenokārt - tavs niks NETIEK dzēsts. Viņš vienkārši paliek neaktīvs. Tomēr ir pieejama neliela iespēja izvelēties, kā izpaudīsies "neaktīvs niks". Atverot niku reģistrācijas lapu, var izvēlēties vai tavs niks nebūs pieejams nevienam, ieskaitot tevi, vai arī niks tiek "iesaldēts" ar visām tiesībām un slotu, un ir pieejams ikvienam.
Read comments (24)

Kas ir cīsiņā mīklā cīsiņā?
[ . ] 17.9 %
Tikai augstvērtīgi produkti
[ . ] 12.8 %
Kaķi
[ . ] 28.2 %
Tikai augstvērtīgi kaķi
[ . ] 9 %
Nagi, ragi un vecā āda
[ . ] 32.1 %
Antioksidants, konservants, stabilizētāji, daļēji hidrogenēti tauki, aromatizētājs, krāsviela, struktūras uzlabotājs un enzīmi
total votes: 78
Counter-Strike BLAST PRO @ Akropole

13. un 14. septembrī(piektdiena un sestdiena), t/c “Akropole” Apollo Kino - pirmo ...
GIGN šauj oldschool pakaļas: The last stand (not again)
Dārgie draugi,

Ir pienācis laiks parādīt, ka pēdējā reize, kurā mēs domājam, ...
INSIDE ar testu
Es gribu geiming contentu latviski. Iespējams, ka tas nav vajadzīgs un, ka tas viss ir s...
HyperTown Riga EXPO - GIVEAWAY!

Čau, sen neesmu neko rakstījis, bet man te palūdza pastāstīt par vienu interesantu ...
Games vol1
Ik pa laikam ierakstīšu kādas spēles ir aktuālas uz doto brīdi. Es pēdējā laikā ...
Kriminālās ekselences fonds

Man ar jāuzraksta pāris vārdi par filmu Kriminālās Ekselences Fonds. Kā jau es ča...

Picture of the day
  comments (2)
  archive »
Currently online
Quote of the day
[7:29 PM]! KaPeIKa: Haha pazemo mani izdoma jaunu iesauku man [7:29 PM]! KaPeIKa: pazemo mani izdoma jaunu iesauku man [7:29 PM]! KaPeIKa: pazemo mani [7:29 PM]! KaPeIKa: izdoma jaunu iesauku man [7:30 PM]! KaPeIKa: centraale [7:30 PM]! KaPeIKa: pazemo mani izdoma jaunu iesauku man [7:30 PM] centraale: Labdien, Kapeika7777! Man ir prieks tevi redzēt šeit. Kā es tev varu palīdzēt? Uzdo jautājumu vai pastāsti man, kas tevi interesē!
  comments (0)
  archive »
Game of the day
Flash Game: HomeRun

Members login
login:
pass:
Not registered?
Forgot password?
Live from GIGN